Çankırı Belediyesi Gençlikspor, bölgesel voleybol ligi müsabakasında grup içinde favori takımlardan olan Ankara TAİ voleybol takımını yenerek grup liderliğini sürdürüyor.

 

Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada Belediye Gençlikspor, haftaya yenilgisiz giren Ankara TAİ karşısında rakibini rahat bir oyunla 3–0 yenerek grubunda yenilgisiz tek takım ünvanını elde etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Belediye Gençlikspor ilk seti 25–18 ikinci seti 25–21 ve üçüncü seti de 25-20 kazanarak taraftarlarını sevindirdi.

 

 

Karşılaşmada Çankırı Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil eden takımın sporcularını kutlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çankırı insanına fırsat verildiğinde önemli işlerde harikalar yarattıklarını hep birlikte görüyoruz. Belediye Başkanı olarak, başarıda gelinebilecek en son noktaya gelmeleri için her türlü desteği göstereceğiz. Sporcu arkadaşlarımızı ve teknik heyeti kutluyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Belediye Gençlikspor ve TAİ arasında oynanan voleybol müsabakasını Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ile protokol ve belediye yetkilileri de izledi.

 

Belediye Gençlikspor ligin ilk yarısındaki son maçını deplasmanda Ankara Eğitim Sanat Spor ile başkentte oynayacak.

 

Editör: Haber Merkezi