banner198

Belediye Hizmet Binasında Büyük Dönüşüm

Belediye hizmet binası, yapılan yenileme çalışmaları sonunda Çankırılıların ve belediye çalışanlarının beğenisini topladı.

Belediye Hizmet Binasında Büyük Dönüşüm
banner145

Çankırı Belediyesi hizmet binası, yapılan yenileme çalışmaları sonunda ortaya çıkan yeni yüzüyle Çankırılıların ve belediye çalışanlarının beğenisini topladı.

 

Cephe mantolama ve giydirme çalışmaları,asansör yenileme, doğalgaz dönüşümü ve çatı tamiratı ile baştan aşağı yenilenerek yıkık ve dökük görüntüsünü geride bırakan belediye hizmet binası, kazandığı modern görünümüyle belediye çalışanlarının da çalışma şevkini arttırdı.

 

 

 Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Şehrimize gelen misafirlerimizin ağırlandığı yerlerden birisi olan belediye binamız, bizi gerçekten iyi temsil etmiyordu. Belediye olarak nereyi düzeltirseniz düzeltin, nereye iyi bir çalışma yaparsanız yapın insanların ilk bakacağı yer öncelikle sizin vizyonunuzu temsil eden yerdir, yani sizin çalışma alanınızdır. İşte, biz de böyle düşündük ve 23 yıldır işlem görmemiş bu binayı yenileyerek vizyonumuzu yeniledik. Elbette bu da bir projedir, hiçbir çalışma o kadar kolay değil, zahmetsiz değil. Binanın iyileşen görüntüsünü çalışanlarımız da olumlu karşıladı. İnanın, insanların iyi görünen, düzgün bir yerde çalışması olumlu bir gelişmedir. Belediye binamız, yeni görüntüsüyle Çankırımıza yakışır modern bir bina oldu. Sadece gündüz değil, gece görüntüsüyle de göz kamaştırıyor.  Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

 

1989 yılında yapımının tamamlanmasının ardından 23 yıl boyunca bakım ve onarımı yapılmamış olan belediye hizmet binası, yıpranmış görüntüsüyle şehir estetiğinde olumsuz bir intiba bırakması sebebiyle Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından “18 Ayda 18 Proje” kapsamına alınarak modern bir yapı haline getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER