banner198

ÇABEM, KPSS ve KPDS Kursları Açıyor

ÇABEM, YGS, KPSS ve KPDS kursları açıyor

ÇABEM, KPSS ve KPDS Kursları Açıyor
banner145

YGS Seviye Belirleme Sınavı Yapan ÇABEM, KPSS ve KPDS Kursları da Açacak

 

Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM), 10 Şubat 2013 tarihinde 11. sınıflar için gerçekleştirdiği “Seviye Belirleme Sınavı”nın ardından YGS kursu için kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesini yayınladı.

 

Geçtiğimiz günlerde ÇABEM tarafından gerçekleştirilen seviye belirleme sınavının sonuçları belli oldu. Sınav sonucunda 2013-2014 eğitim sezonunda YGS kursu almaya hak kazanan adaylar, ÇABEM’e kayıt yaptırabilecekler. Seviye belirleme sınavını kazanan adayların listesini ilan panosuna asan ÇABEM yetkilileri YGS kursuna katılmak isteyen öğrencilerin kaydını 11 Mart 2013 tarihinde almaya başlayacak. 

 

 

Deneyimli kadrosu ve kaliteli eğitim bilinci ile hedef sahibi başarılı öğrenciler için kurslarını devam ettiren ÇABEM, 20 Şubat- 20 Haziran 2013 tarihleri arasında verilecek KPSS ve KPDS alanlarında açacağı 170 saatlik kurs ile öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardım edecek.

 

YGS, KPSS ve KPDS kurslarına başvurmak isteyen öğrenciler, 0 376 213 29 46 numaralı hattı arayarak ayrıntılı bilgi alabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER