banner198

ÇABEM Öğrencilerine Moral Motivasyon Gecesi

ÇABE dershanesinde üniversite sınavına hazırlanan öğrenci ve velilerine yönelik moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

ÇABEM Öğrencilerine Moral Motivasyon Gecesi
banner145

Çankırı Belediyesi, YGS sınavı öncesi öğrencilere moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Çankırı Belediyesi yaklaşan YGS sınavı öncesi  Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM) dershanesinde üniversite sınavına hazırlanan öğrenci ve velilerine yönelik moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Uzay düğün salonundan gerçekleşen programda konuşan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek eğitim, kültür, sanat alanında gençlerin yetiştirilmesini, hizmet anlayışının merkezine oturttuklarını ifade etti. Çankırı Belediyesi'nin elinden gelen bütün imkanları kullanarak başarılı bireyler yetişmesi için gençlere her türlü desteği vermeye gayret ettiğini anlatan Dinç, "İmkansızlıktan dolayı yavrularımızın üniversiteye gidememesine gönlüm razı olmazdı. Hiç bir masraftan kaçınmadan teknolojik donanıma sahip sınıfları sizler için kurduk. Burada bizler ve değerli hocalarımız birikimlerini, en önemlisi gönüllerini işin içine katarak sizlere yardımcı oldular. Ama ne yaparsak yapalım bütün iş sizin çalışma azminizde bitiyor" diye konuştu.

Gençlere öğütler veren Dinç, "Bütün gayretimiz sizin iyi yerlerde olmanız için. Sizde çalışarak iyi bir yere gelirseniz bizi çok mutlu edersiniz. Allah hepinize zihin açıklığı versin." temennisinde bulundu.

Veliler adına konuşma yapan Ercan Irmak, "Belediyemizin her alana yatırım yaptığını gördük. Eğitime yapılan yatırımlar geleceğimize yapılan yatırımlardır. Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Program, davetlilerin müzik eşliğinde gerçekleşen eğlencesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER