banner306
banner198

Cadde ve Sokaklara Estetik Rötuşlar

Fen İşleri Müdürlüğü, kentin birçok noktasında başlattığı bordür, karo ve kaldırım çalışmalarına her geçen gün ivme kazandırıyor

Cadde ve Sokaklara Estetik Rötuşlar
banner145

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin birçok noktasında başlattığı bordür, karo ve kaldırım çalışmalarına her geçen gün ivme kazandırıyor.

 

Tevfik Fikret Caddesi, Selahattin İnal Sokak, Şehit Pilot Erdem Öztürk Sokak ve Manolya Sokak’ta eski bordür ve kaldırımların sökülerek özellikle yayalar için ayrılan alanların genişletilmesi için yeniden kaldırım, bordür ve karo çalışmalarına başlayan belediye; çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Bu çalışmalar kapsamında; 6500 metrekare karo çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ 18 Ayda 18 Proje arasında yer alan şehir içi yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında başlattığımız ve farklı noktalarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde şehrimiz, estetik bir görünüme kavuşacak. Kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından 1483 ton sıcak asfalt dökümüyle de son rötuşları yapacağız.  Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı hızla bitirmeye gayret ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304