banner198

Çankırı Belediyesi Ekip ve Ekipmanları ile Kışa Hazır

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsimine yönelik hazırlıklarını tamamladı

Çankırı Belediyesi Ekip ve Ekipmanları ile Kışa Hazır
banner145

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsimine yönelik hazırlıklarını tamamladı.

 

Kış sezonunun başlamasıyla oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşın Çankırı Belediyesi, malzeme ve donanımlarını yeniden gözden geçirip eksiklikleri gidererek 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde hazırlık ve planlama gerçekleştirdi.

 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün 4 teknik eleman, 4 çavuş ve 40 işçiden oluşan ekibi; 1 adet tuzlama aracı, 1 adet yükleyici kepçe, 5 adet beko kepçe, 1 adet greyder, 6 adet traktör, 2 adet pikap ve 6 adet kamyondan oluşan araçlarla vardiyalı olarak 24 saat çalışacak şekilde hazır bekletiliyor.

 

Kar ve buzlanmaya karşı zamanında müdahale etmek, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve ulaşımın aksamaması için gerekli önlemleri alan Çankırı Belediyesi, yaklaşık 200 ton kaya tuzu stokladı.

 

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, geçtiğimiz yıl yaşanan yoğun kar yağışı ve uzun süren kış şartlarına rağmen aldıkları tedbirlerle ciddi sıkıntılar yaşanmadan kış sezonunu geçirdiklerini belirterek “Bu yıl da ekiplerimizi ve ekipmanlarımızı 24 saat esasına göre hazır tutacak şekilde planlamamızı yaptık. Vatandaşlarımızdan özellikle kar yağışları sonrasında evlerinin ve işyerlerinin önünü temizleme noktasında ekiplerimize yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Bu memleket hepimizin ve yaşadığımız çevreye sahip çıkmak durumundayız. Bizlerin göremediği eksiklikleri de Beyaz Masaya bizzat başvurarak, internet sitemizden yada 153-185 numaralı telefonlar aracılığı ile bildirebilirler. Vatandaşlarımızın da kışın başladığı şu günlerde gerekli tedbirleri almalarını istiyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER