banner198

Çankırı da AK Parti Meclis Üyesi İstifa Etti

AK Parti Kızılırmak İl Genel Meclisi Üyesi Ali Doğan partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Çankırı da AK Parti Meclis Üyesi İstifa Etti
banner145

AK Parti Kızılırmak İl Genel Meclisi Üyesi Ali Doğan yaptığı yazılı açıklamada, çözüm süreci üzerinden hükümete yüklendi.

 

Partisinden istifa ettiğini açıklayan Doğan, çözüm sürecindeki yanlış politikaların kanına dokunduğunu ifade ederek, “Bizler, vatanını ve milletini seven, milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik her türlü tehditle kanıyla, canıyla mücadele etmeye azmetmiş, bunun için yemin etmiş insanlarız. Bu çirkin ve telafisi olmayan oyunun parçası olmayız, olamayız. İşte bu nedenle mensubu ve temsilcisi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyasete devam etmem mümkün değildir.”dedi.

 

2009 Mart ayında yapılan seçimlerle göreve geldiğini anlatan Doğan, görevini layıkıyla yerine getirme gayretinde olduğunu ifade ederek, “Buna rağmen eksik kalan, unutulan, farkına varılmayan, zamanında yerine ulaşamayan her hizmet için ilçem ve köylerinde yaşayan insanlarımızdan özür diliyorum. Siyasetçilerin herhangi bir bölgenin altyapı ya da benzer sorunlarını çözmede akim ya da duyarsız kalması, gecikmesi, hatta boş vermesi her zaman telafi edilebilir kanaatindeyim. En azından seçimler ve sandıklar bunun için vardır. Çalışmayan, üretmeyen, memleketine ve halkına, onların sorunlarına duyarsız kalan siyasetçinin hesap vereceği en yüce makam halkımızın vicdanı ve o vicdanın mihenk taşı olan sandıklardır” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER