banner198

Efsane Öğretmen Pekdere Anlamlı Ziyaret

Çankırı Gençlik Derneği Mehmet Hocayı Evinde Ziyaret Etti

Efsane Öğretmen Pekdere Anlamlı Ziyaret
banner145

Çankırı Gençlik Derneği Mehmet Hocayı Evinde Ziyaret Etti

Yakup Çakırşen başkanlığındaki Çankırı Gençlik Derneği, Çankırı Postası'nın bu yıl ilk kez verdiği “Çankırı Hizmet ve Şükran Ödüllerinden” Onur Ödülüne layık görülen Efsane öğretmen Mehmet Pekder’i Ankara Eryaman’daki evinde ziyaret eti.

 Rahatsızlığına rağmen ziyaretçilerini derse girecek öğretmen heyecanıyla karşılayan Mehmet Pekder Hoca, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Köşe yazarlarımız Metin Yılmaz, İbrahim Seymenoğlu ve ödül törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan babasının ödülünü alan oğlu Erol Pekder’de ziyarete katıldı.

Mehmet Pekder Hoca ve Eşi Sevim Annenin Çankırı’da bulundukları yıllara dair hatıraları ziyarete renk kattı. Mehmet Hoca gençlere öğretmenlikte başarının sırlarını anlatarak, öğrencilere gelecekleri için tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlikten emekli olduktan sonra özel sektördeki örnek çalışmalarından da söz eden Mehmet Pekder’in pahalı ithal makinelerin yerine ürettiği ekonomik yerli makinelerle ilgili sohbeti gençlerin büyük ilgisini çekti. Mehmet Hoca, Çankırı Postası sahibi Ercan Şeker’in şahsında tüm Çankırılılara selam ve sevgilerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER