banner198

Çankırı da Doktorun Acı Kaybı...

Hastasını muayene ederken rahatsızlanan doktor hayatını kaybetti.

Çankırı da Doktorun Acı Kaybı...
banner145

Hastasını muayene ederken rahatsızlanan doktor hayatını kaybetti.

Özel Karatekin Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Dr. Talat Tanver (60) geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi'nde yaklaşık iki yıldır Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Dr. Talat Tanver, bir hastasını muayene ederken aniden fenalaşarak acil servise kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Dr. Tanver burada bir saat boyunca mesai arkadaşları tarafından yapılan tüm müdahalelere ve kalp masajına rağmen tansiyon değerleri hızla düşerek hayatını kaybetti.

Tanver'in hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından mesai arkadaşları ve  ailesi yasa boğuldu.

Özel Karatekin Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Potukoğlu, "Talat hocamızın bilinen bir hastalığı yoktu. Etrafında sevilen beslenmesine ve sağlığına özellikle dikkat eden bir arkadaşımızdı. Ani ölümü bizleri de oldukça üzdü. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve camiamız başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Evli iki çocuk babası olan Dr. Tanver'in cenazesi kılınan ikindi namazının ardından Karşıyaka mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER