banner306
banner198

Çankırı da Mobese Kaza Görüntüleri

Çankırı da son 3 ayda meydana gelen ilginç kazalar, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Çankırı da Mobese Kaza Görüntüleri
banner145

Çankırı'da son 3 ayda meydana gelen ilginç kazalar, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin belirli bölgelerine kurulan MOBESE kameraları değişik zamanlarda meydana gelen kazaları saniye saniye görüntüledi.

Görüntülerde kent merkezindeki bir kavşakta kırmızı ışıktan hızla geçen otomobil, diğer yoldan devam eden otomobile hızla çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile otomobiller dönerek savruluyor. Kazayı gören vatandaşlar ise yardım etmek için olay yerine koşuyor. Aynı kavşaktaki bir başka görüntüde ise kırmızı ışıkta durmak için hızını ayarlayamayan otomobil, önünde yavaşlayan araca arkadan çarpıyor. Görüntülerdeki diğer bir kazada da kavşaktan sola doğru dönen araç, karşı yoldan çıkan başka bir otomobille çarpışıyor. Şehir merkezindeki diğer bir kavşakta ise yanındaki otomobili fark edemeyen kamyon şoförü, otomobilin aynasını kırıyor.

MOBESE görüntülerine yansıyan diğer bir kazada ise tali yoldan yavaş yavaş ilerleyen bir otomobille ana yoldan hızla ilerleyen bir araç çarpışıyor. Bir başka kavşakta da kırmızı ışıkta durmayan motosiklet sürücüsü, o sırada yoldan karşıya geçmeye çalışan bir çocuğu ezmekten son anda kurtarıyor. Ucuz atlatılan kaza sonrası ayağa kalkan çocuk vatandaşların yardımı ile yoluna devam ediyor Görüntülerdeki diğer bir kazada da hızla ilerleyen motosiklete kavşaktan dönmeye çalışan bir otomobil çarpıyor. Kaza sonrası motosiklet sürücü yola düşerken, yaralanan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koşuyor. Meydana gelen trafik kazaları saniye saniye kaydeden MOBESE kameraları, basit hataların nasıl kazayla sonuçlandığını ortaya koyuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304