banner198

Çankırı Eğitim-Bir-Sen Vali Uzunu ziyaret etti

Çankırı Eğitim-Bir-Sen Şubesinin yeni seçilen yönetim kurulu Çankırı Valisi Şemsettin Uzunu ziyaret etti.

Çankırı Eğitim-Bir-Sen Vali Uzunu ziyaret etti
banner145

Çankırı Eğitim-Bir-Sen Şubesinin 27 Kasım’da seçilen yeni yönetim kurulu Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’u makamında ziyaret etti.

 

Şube Başkanı Kasım Karatekin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Şemsettin Uzun’u makamında ziyaret ederek, Çankırı da Eğitim için neler yapılabilir, konusunda fikir alışverişinde bulundular.

 

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Vali Uzun öncelikle yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi ve Çankırı da eğitimin gelişmesi için olumlu çalışmalar yapmalarını beklediğini ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin’de “Sayın valim biz eğitimciler olarak eğitime çok değer veren ve eğitimle bu kadar ilgili bir Vali ile çalışmaktan son derece mutluyuz ve şanslıyız, Biz Çankırı olarak sizin bu ilginizi fırsat bilip İlimizdeki eğitim seviyesini yükseltmeye çalışmalıyız” dedi.

 

Eğitim-Bir-Sen olarak Çankırı’daki eğitimle ilgili herkesle diyalog halinde olmak istediklerini ve ortak çalışmalar yaparak eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak istediklerini ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şubesinin Valilik makamını ziyareti hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER