banner306
banner198

Çankırı Karadeniz’in Lojistik Üssü Oluyor

BAB Şirketler Grubu Çankırı Korgun OSB de Makina ve Motor Yağı üretimi için yatırım taahhütnamesini imzaladı.

Çankırı Karadeniz’in Lojistik Üssü Oluyor
banner145

MÜSİAD Eski Başkanı Ali Bayramoğlu'na ait BAB Şirketler Grubu Çankırı Korgun OSB de Makina ve Motor Yağı üretimi için yatırım taahhütnamesini imzaladı.

 

MÜSİAD eski genel başkanı ve Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu 'na ait BAB ŞİRKETLER GRUBU’nun ana firması BAB DIŞ TİC.MADEN İNŞ. SAN. VE TİC.AŞ.'ne Çankırı Korgun OSB Yönetim Kurulu tarafından 24.04.2012 tarihinden 15.000 m2 yatırım yeri tahsisi yapıldı.

 

Yaklaşık iki ay süren fizibilite ve inceleme ile görüşmelerin olumlu sonuç vermesi üzerine, Ali Bayramoğlu yatırım taahhütnamesini Çankırı I. Noterine gelerek öğle saatlerinde imzaladı.

 

Makina ve motor yağları üretilecek tesiste direkt ve dolaylı olarak 100'e yakın istihdam sağlanması beklenirken olup, 2 milyon 500 bin ABD dolarına mal olacak yatırımın 2013 yılı sonunda tamamlanarak üretime geçilmesi planlanıyor.

 

Çankırı Karadeniz’in Lojistik Üssü Oluyor

 

Bilindiği üzere Taraf gazetesi de Çankırı’nın Karadeniz bölgesine yakınlığını öne sürerek Korgun OSB’de yatırım için adım atmış ve baskı tesislerini Çankırı’da kurmaya karar vermişti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304