Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün MİT mensubu olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı. BMW marka motosikletten kaleşnikof marka uzun namlulu silah, sahte kimlikler ve 80 bin euro para çıktı.

Dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Samsun’dan İstanbul yönüne gitmekte olan Y.S.yönetimindeki 34 plakalı motosiklet Kurşunlu Opet mevkiinde önde gitmekte olan kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosiklette bulunan Y.S (31) olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinen gelen ekipler tarafından yapılan aramada Y.S.’nin üzerinden özel harekat ve MİT personeline ait kimlikler çıktı. Y.S.’nin çantasından da 80 euro para ile kaleşnikof marka uzun manlulu silah bulundu. Edinilen bilgiye göre kaza mahalline y Özel Harekât, MİT görevlileri ile Çankırı Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı gelerek incelemelerde bulundu.

Bu sabah saatlerinde Kurşunlu İlçe Hastanesi morguna gelen Y.S’nin yakınları için Çevik Kuvvet ekipleri hastane önünde hazır bekletildi. Y.S.’nin cenazesi morgdan alınarak memleketi Adapazarı’na götürülerek toprağa verildi.

Kimlik Sahte

MİT kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kaza geçiren şahsın üzerinden çıkan MİT kimliğinin sahte olduğu ve şahsın teşkilatla hiç bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

MİT’çi kimliği sahte mi?

Yusuf Say adına çıkan MİT mensubu kimliğinin sahte olduğu iddia edildi. Adapazarı’nda yaşayan Yusuf Say  şunları söyledi: “Motosikletim 2011’de çalınmıştı. Polise bildirmeme rağmen motosiklet bulunamadı. Büyük ihtimalle plakayı değiştirmişler. Motosikletteki ruhsattan aldıkları kayıtlara göre benim adımla sahte kimlik çıkarılmış. Motosiklette silah ve para çıkması çok şaşırtıcı.”

Editör: Haber Merkezi