banner198

ÇATSO DAN ROMANYA ÇIKARTMASI

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB destekli ROMEXPO Mimarlık,Mobilya ve Turizm fuarına katıldı.

ÇATSO DAN ROMANYA ÇIKARTMASI
banner145

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası 16-20 Kasım Tarihleri arasında 20 kişilik Çankırılı iş adamı grubuyla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fehmi bölükbaşı başkanlığında KOSGEB destekli ROMEXPO Mimarlık,Mobilya ve Turizm fuarına  katıldı.

 

Kafile, fuar ziyareti ile beraber Romanya Ticaret Müşavii Bahadır NEJAT’ın da iştirakiyle Romanya Türk- İş Adamları Derneği Başkanı Ömer SÜSLİ ve dernek yönetim kurulu ile de görüşmeler yaptı. Sıcak bir ortamda geçen görüşmeler heyetin Romanya ile Türkiye arasındaki vize işlemlerinin kolaylaştılırlması, aynı zamanda Romanya yatırım ortamı ve bazı ülke ekonomik verilerinin sunumu yapıldı.

 

 

TİAD Başkanı Ömer SÜSLİ Derneklerinin yaklaşık 7000 civarında üyesi olduğunu belirterek Romanya ile ticaret yapmak isteyenlere gerekli yardımı göstereceklerini sözlerine ekledi. Ticaret Müşaviri Bahadır NEJAT ise Vize işlemlerinde kolaylık sağlanması ile ilgili işadamlarına yönelik bazı çalışmalarının olduğunu söyledi.

 

 Toplantı sonunda Dernek Başkanı Sayın Ömer SÜSLİ ve Ticaret Müşaviri Bahadır NEJAT’a Çankırı Tuz Lambası hediye edildi.  Kafile 20 Kasım Salı günü Çankırı’ya dönerek yurtdışı fuarlarının ve iş görüşmelerinin olumlu geçtiğini ileriki zamanlarda Çankırı iş ortamının gelişmesi için devam etmesi gerektiğini belirttiler.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER