banner306
banner198

Cumhurbaşkanını Ağırlamanın Heyecanını Yaşıyoruz

Başkan Dinç, 28 yıl aradan sonra Çankırılılar olarak bir Cumhurbaşkanını ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi

Cumhurbaşkanını Ağırlamanın Heyecanını Yaşıyoruz
banner145

“Çankırı’da 28 Yıl Sonra Bir Cumhurbaşkanını Ağırlamanın Heyecanını Yaşıyoruz”

Belediye Başkanı İrfan Dinç, 28 yıl aradan sonra Çankırılılar olarak bir Cumhurbaşkanını ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çankırı’yı ziyaret programının 8 Kasım 2012 Perşembe Günü saat 10.00’da Valiliği ziyaret ile başlayacağını belirterek “Çankırı Belediyesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti öncesinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için ekibimizle birlikte yoğun bir gayret gösterdik. 28 yıl gibi uzun bir süre sonrasında Çankırı’da Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimi de gerek valilik önünde gerekse belediye meydanında devletimizin en üst düzeyde temsilcisi olan Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir kalabalıkla karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhurbaşkanının Çankırı ziyaretinde eşi Hayrunisa Gül’ün de bulunacağını belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve değerli hanıfendinin şehrimize teşriflerinde ziyaret edecekleri belediyemiz binası ve belediyemize ait  tarihi mekanlar ile Çankırı Kalesi’nde ve şehrimizin genelinde gerekli hazırlıklar yapılmış olup, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Değerli hanımefendiyi yarenler diyarına yakışır bir şekilde Çankırı’mızda ağırlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304