banner306
banner198

Emir Karatekin Derneği Kadir Gecesi Mesajı

Emir Karatekin Derneği ve Semerkant Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Potukoğlu, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Emir Karatekin Derneği Kadir Gecesi Mesajı
banner145

Emir Karatekin Derneği ve Semerkant Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Potukoğlu, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir kutalama mesajı yayımladı. 

 

Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Potukoğlu, şu ifadelere yer verdi:

 

"Mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşıyoruz.

 

Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.

 

Kadir Gecesi, karanlıklar ve cehalet içinde yüzen insanoğluna kurtuluş yolunu gösteren yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in, Allah (c.c) tarafından sevgili Peygamberimize 'oku' emriyle vahyedilmeye başlandığı ilk gecedir. Yine Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğu yine bizzat Allah (c.c) tarafından belirtilmektedir. Bu nedenle bu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.

 

Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da solumaya başladığımız şu günlerde, Çankırılı hemşehrilerimin kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304