banner198

Fotoğraflarla Çankırı-AB Köprüsü

Fotoğraflarla Çankırı-AB Köprüsü konulu Fotoğraf Sergisi Vali Vahdettin Özcan tarafından açıldı.

Fotoğraflarla Çankırı-AB Köprüsü
banner145

Çankırı Avrupa Birliği’ni Öğreniyor projesi kapsamında düzenlenen “Fotoğraflarla Çankırı-AB Köprüsü” konulu Fotoğraf Sergisi Vali Vahdettin Özcan tarafından açıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın İllerimiz Avrupa Birliği’ne Hazırlanıyor Programı-II kapsamında desteklenen ve Valiliğimizce yürütülen İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakleri ile yapılan “Çankırı Avrupa Birliği’ni Öğreniyor” Projesi faaliyetlerinden olan Fotoğraf Sergisi 100.Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde Vali Özcan, tarafından açıldı.

Valilik İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve AB Proje Bürosu Sorumlusu Gazi Baykaler Sergi ile ilgili bilgi vererek, İlimizde Avrupa Birliği kaynaklı uygulanan projeler kapsamında İlimizden Avrupa Ülkelerine giden ve Avrupa Ülkelerinden İlimize gelen katılımcıların proje kapsamında yaptıkları etkinliklerde ve gezilerinde çektikleri 90 fotoğraftan serginin oluştuğunu söyledi.

Vali Özcan, Kızılırmak Kaymakamı Murat Ertekin ile birlikte Sergiyi açtı. Kaymakamlar ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürlerinin açılışına katıldığı Fotoğraf Sergisi 24-31 Aralık 2012 tarihleri arasında gezilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER