banner198

Gayret Çatso Bir Hizmet Yarış Yeridir

ÇATSO seçimleri yaklaşırken adaylardan Ahmet Gayret, konjektür gereği adayım dedi

Gayret Çatso Bir Hizmet Yarış Yeridir
banner145

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası(ÇATSO) seçimleri yaklaşırken adaylar vaatlerini anlatmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Adaylardan Ahmet Gayret de yönetime adaylığını açıkladığı günden bu yana bir farlı çalışmalarla kendisini ÇATSO üyelerine anlatmaya çalışıyor. Ahmet Gayret ÇATSO yönetim seçimleri için yola çıktığı yol arkadaşı Maden Mühendisi Mahmut Uzunkaya ile birlikte Çankırı’da yayın yapan 99.5 Radyo neşe ve 95. 7 Radyo Best’in ortak yayınında radyoların haber müdürü Fatih Kartal’ın konuğu oldular. Yönetime geçtikleri takdirde neler yapacaklarını anlattılar.

Seçim yarışında ilkeli ahlaklı bir seçim için yola çıktıklarını ifade eden Gayret, “ Öz mü öz memleketin evladıyız. Çankırı sevdalısıyız, Çankırı aşığıyız aşıklar aşklarında kar zarar gütmez bizde gütmüyoruz. Bizim amacımız Çankırı’ya hizmet etmektir.” dedi. Daha sonra söz alan Mahmut Uzunkaya, şu andaki ÇATSO yönetim kurulunda görevli olduğu bundan sonrada Ahmet Gayret bey ve diğer arkadaşlarımızla ÇATSO’ da çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz dedi.

Ahmet Gayret çok önceden beri biz bu seçimlere katılmayı düşünmemiştik ancak Çankırı’da ki konjektürel şartlar gereği ve arkadaşlarımızın teveccühü ile seçimlere katılma kararı aldık. Tabi biz bunu düşünürken ÇATSO’nun bir hizmet yarışı olduğunu düşünerek hareket ettik. Bu bir savaş değildir. Bizim seçimlere katılmamız mevcut arkadaşlara karşı bir hareketimiz değil, ÇATSO’yu Çankırı’nın bir lokomotifi haline getirmek istediğimiz için giriyoruz diye konuştu.

Gayret, "Mevcut çalışmalardan memnunuz ama kendimize göre bir vizyonumuz var bu vizyonu da katarak daha iyi bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Yönetime geldiğimizde bütün STK’ları ve herkesi ÇATSO paydası altında toplamak istiyoruz. Ahmet Gayret, hazırladıkları yönetim listelerinde bayanlara ve ilçelerde ki ticaretle uğraşanlara da yer verdiklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER