banner198

Gazze şehitlerine Çankırı da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gazze şehitlerine Çankırıda gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gazze şehitlerine Çankırı da gıyabi cenaze namazı kılındı.
banner145

İsrail'in Gazzeye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için Çankırı'da cuma namazı sonrasında  gıyabi cenaze namazı kılındı.

Hoca Ahmet Yesevi camiinde cuma namazı sonrası toplanan Çankırılılar terörist İsrail'e öfke kustu. Filistin bayrakları sallayan grup 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı. Şehitlerin gıyabında kılınan cenaze namazı sonrasında  Memur-Sen İl Temsilcisi Ali Solak, okuduğu basın açıklamasında; "Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir" dedi. İsrail'in durdurulması için kınamaların yeterli olmayacağına vurgu yapan Solak, bölgede huzur ve barış ortamı sağlanmak isteniyorsa bunun tek çözüm yolunun İslam Birliğinden geçeceğini ifade etti.

Birleşmiş Milletlerin bugüne kadar İsrail'e en küçük bir yaptırımının dahi olmadığının altını çizen Solak, Terörist İsrail'in yaptığı saldırıyı sivil toplum kuruluşu olarak kınadıklarını belirterek Birleşmiş Milletleri göreve çağırdı.

Anadolu Gençlik Derneği ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen eyleme katılan kalabalık, cenaze namazı ve basın açıklamasından sonra dağıldı.Çankırı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER