banner198

Hanımlara Görkemli Bir Bina

Çankırı Belediyesi nin Hanımlar İçin Tasarladığı Binanın yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Hanımlara Görkemli Bir Bina
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından  “18 Ayda 18 Proje” kapsamında birbiri ardına hayata geçirilen projelerden biri olan 80. Yıl Kültür Merkezi de tamamlanma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

Kaba inşaatı tamamlanarak iç mekân tasarımına geçilen merkezde; fayans, seramik ve yer yüzeyine kompoze taş döşemeleri, duvar kâğıdı uygulamaları, ahşap süslemeleri, ahşap kapı imalatları, alüminyum pencerelerin takılması, ahşap korkuluklar ve merdivenler ile dış cephede de CTP kaplama yapılması öngörülüyor.

 

80. Yıl Kültür Merkezinin tamamlanması ile belediyenin 7. katında Çankırı’da yaşayan hanımlara ilgi ve becerileri yönünde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, mevcut atölyelerini 2970 m2’lik alana yapılan merkeze taşıyacak. Rahat bir mekânda, özgür hareket kabiliyeti kazanacak hanımlar; merkez içerisinde yer alan 35 araçlık otopark, 102 m2’lik aletli spor alanı, 370 m2’lik bahçe, 215 m2’lik çok amaçlı salon, 51 m2’lik hamam, 5 adet derslik, yüzme havuzu, mescit ve saunadan faydalanabilecekler.

 

Hanımlar için daha huzurlu, rahat, sağlıklı ve donanımlı bir mekân oluşturma arzusu içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “80. Yıl Kültür Merkezimizin tamamlanmasıyla Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizi buraya taşıyacağız. Hanımlara kendilerini çok iyi hissedecekleri bir mekân kazandırıyoruz. Kendisini iyi hisseden hanımlarımızın eşlerine, çocuklarına ve çevrelerine karşı her zamankinden daha fazla özverili olacaklarını göreceksiniz. 80. Yıl Kültür Merkezimizin tamamlanmasıyla üye sayımızın artacağını ve Çankırılı hanımlarımızın merkezimize büyük ilgi göstereceğini tahmin ediyorum. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde, hanımların hayatlarında yeni bir pencere açtığımızı hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER