banner198

İrfan Dinç’ten özür diliyoruz

Çankırıspor kulüp başkanı Sevda Karaali, yaptığı yazılı açıklama ile Belediye Başkanı İrfan Dinç ten özür diledi.

İrfan Dinç’ten özür diliyoruz
banner145

Çankırı Belediyesi ve Belediye Başkanı İrfan Dinç ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündem yaratan Çankırıspor kulüp başkanı Sevda Karaali, bu kez yaptığı yazılı açıklama da Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten özür diledi.

Karaali, açıklamasında şunları söyledi;

“2009 yılından bu yana Çankırıspor’un geleceği için önemli çalışmalar yapmaktayız. Ancak yaşanan anlamsız çekişmeler bu çalışmalarımızı engellemektedir.

Çankırıspor’un bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese ve her kuruma teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde elele vererek Çankırıspor’u hak ettiği ve arzuladığımız yerlere çıkarmak istiyoruz.

Bu yaklaşımla göreve geldiğimiz günden bu yana gerek sözlü, gerek basında maksadını aşan sözlerden dolayı idareciler ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten özür diliyoruz. Bu anlamsız sürtüşmeler Çankırıspor kulübüne zarar vermektedir. Bu günden itibaren valiliğimiz, belediyemiz, milletvekillerimiz ve taraftarımızın desteğinde daha güzel daha başarılı günlere erişeceğimize inanıyoruz.

Bundan sonra idarecilerimiz, yöneticilerimiz, sporcularımız daha istekli daha verimli ve daha titiz çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.

Duyarlı Çankırı halkına önemle duyuruyoruz”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER