banner198

Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Çankırı Belediyesine bağlı ekipler, karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor
banner145

Çankırı Belediyesine bağlı ekipler,  karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 

Geçtiğimiz Cuma gününden itibaren kar yağışı ve sonrasında olumsuzluklar yaşanmaması için Çankırı Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tretuarların temizlenmesi ve ana arterlerin açılması ile ilgilenirken; Fen İşleri Müdürlüğü de Cuma gecesi saat 03.00’ten itibaren çalışmaları aralıksız sürdürdü. Çalışmalar sırasında 100 ton tuz kullanılırken, ana cadde ve sokalar trafiğe açık tutuldu.

 

Çankırı Belediyesi karla mücadele çalışmalarını; 4 adet Beko kepçe, 1 adet greyder, 1 adet tuzlama kamyonu, 1 adet yükleyici kepçe ve 20 personelle gece ve gündüz olmak üzere, olumsuzluklar giderilinceye kadar devam ettirecek.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İrfan Dinç “Kar yağışıyla birlikte hemen kriz masasını oluşturduk. Sonrasında oluşan buzlanmanın da tehlike oluşturmaması için görevlendirdiğimiz ekiplerimiz gece gündüz 24 saat çalışmaktadır. Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm gayretleriyle çalışıyorlar.” Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER