banner198

Kimse Yokmudan Giyim Yardımı

Kimse Yok mu Derneğinden Kız Kuran Kursu öğrencilerine giyim yardımı.

Kimse Yokmudan Giyim Yardımı
banner145

Kimse Yok mu Derneği'nden Kız Kur'an Kursu öğrencilerine giyim yardımı.

Kimse Yok mu Derneği Çankırı Şubesi tarafından Yapraklı ilçesi Aşağıöz köyü Kız Kur'an Kursu'nda eğitim gören 60 kız öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Yurt dışında ve yurt içinde yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olan Kimse Yok mu Derneği, Aşağıöz köyü Kur'an kursu öğrencilerini sevindirdi. Kimse Yok mu Derneği Çankırı Şube Temsilcisi Ömer Mantar, dernek olarak böyle bir yardım yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, geçen yıl Çankırı merkez Ovacık Köyü'nde 129 öğrenciye yardım yaptıklarını hatırlatarak, bu yılda Aşağıöz köyü Kız Kur'an Kursu öğrencilerini sevindirdiklerini söyledi.

Mantar, Kimse Yok mu Derneği tarafından yapılan yardımların devam edeceğini ifade ederek, ''Bugün de Aşağıöz köyü Kız Kur'an Kursu'nda eğitim gören kızlarımıza giyim yardımı yapmaya geldik. Yardım kapsamında il müftülüğünden Kur'an kurslarında eğitim gören kız öğrencilerin sayısı ve yaş grubu gibi bilgileri aldık. 60 öğrencimizin tamamını da giydireceğiz. Bu yardımda katkısı bulunan hayırsever vatandaşlara ve dernek çalışanlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Aşağıöz köyü Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Osman Uysal da, yardımlardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim Aşağıöz köyü Kız Kur'an Kursu'nda 40 hafızlığa çalışan, 13 hafızlık hazırlık sınıfında okuyan öğrencimiz var. Buraya çevre köylerden gelen maddi durumu zayıf olan talebelerimiz var. Bu yardımlar öğrencilerimiz için iyi oluyor. Yardımlarda katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı. İçerisinde ayakkabı, çorap, pardüsü gibi giyim malzemelerinden oluşan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER