banner198

Lise Yolları Çamurdan Kurtuluyor

Anadolu ve Fen Liselerine Giden Yollar Parke ile Kaplandı.

Lise Yolları Çamurdan Kurtuluyor
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından Anadolu ve Fen Liselerine gidilen yollarda başlatılan kilitli parke çalışmalarında sona gelindi.

 

Belediyeye bağlı ekipler, Abdülhalik Renda Mahallesi Hacettepe Caddesi’nde lise öğrencilerinin ve bölgede bulunan lojmanda yaşayan vatandaşların sıklıkla kullandığı okul yollarında başlatılan parke çalışmaları tamamlanmak üzere. Takriben üç gün içerisinde bitirilmesi öngörülen çalışmalarda toplam 5300 m2’lik alan parke ile kaplanarak iyileştirme ve güzelleştirme çalışması yapılmış olacak.

 

Yapılan çalışmanın gerekliliğinden bahseden Belediye Başkanı İrfan Dinç “Havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek özellikle lise öğrencilerimizin yoğun olarak bulunduğu bu bölgedeki mevcut okul yollarımızda parke çalışmalarını başlattık. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve burada yaşayan vatandaşlarımızı, bundan sonraki süreçte kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmış olacağız. Ekiplerimiz de çalışmaları en kısa zamanda bitirmek üzere dur durak bilmeden çalışıyorlar. Öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu. 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER