banner198

Minik Kalpler Futbol Turnuvası

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılacak olan “Minik Kalpler Futbol Turnuvası” 18-19 Nisan tarihlerinde yapılıyor

Minik Kalpler Futbol Turnuvası
banner145

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Demir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılacak olan “Minik Kalpler Futbol Turnuvası” bir duyuru yaparak açıklamalarda bulundu.

 

Osman Demir’in açıklaması

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün; Meclisin açılması üzerine Türk çocuklarına armağan ettiği,1979’dan bu yana ülkeler arası düzeyde kutlanan bir çocuk bayramıdır. Türkiye’deki ilk kutlanışı ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihine kadar uzanır. Çocuklar arasındaki kardeşlik, sevgi, dostluk bağlarını geliştirerek barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmektedir.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Çankırı’mızdaki ilköğretim okullarının 4-5.sınıflarını bağlı kuruluşlarımız olan 100.Yıl Yetiştirme Yurdu halı sahasında yapılacak olan Minik Kalpler futbol turnuvasına davet ettik. İl Müdürlüğümüze bağlı Eldivan Yuva ve Korgun Sevgi evleri evlerinde kalan yavrularımızın oluşturduğu futbol takımı ile birlikte toplam 15 takım turnuvaya katılacaktır.18 Nisan 19 Nisan tarihlerinde yapılacak turnuvada Valilik Protokol ile yurt gençlerimiz gösteri maçı da yapacaktır.

 

Açılışın folklor gösterisiyle başlayıp şenlik havasında devam etmesiyle birlikte ikramlarımız olacaktır. İlk açılış maçı Eldivan Rehabilitasyon Merkezi ve Şabanözü Rehabilitasyon Merkezindeki özürlülerimizle yapılacaktır. Maç aralarında ödüllü mini yarışmalar yapılacaktır. Ödüllerimiz (futbol topu, forma, spor ayakkabısı)

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak bütün çocuklarımızın bayramını kutlar her günlerinin bayramlar kadar güzel olmasını, bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamalarını temenni ederiz.

 

Çankırılı miniklerimizle, velileriyle, öğretmenleriyle, okullarıyla kısaca Çankırı halkımızla kurumumuz arasında dostluk, sevgi, kardeşlik köprüleri, kurarak hayatın en güzel anlarında birlikte olmayı hedeflediğimiz bu organizasyonda siz çok değerli halkımızı bekliyor, saygılar ve sevgiler sunuyoruz.

 

Çocuklarımızın Bayramı kutlu olsun.

 

Yer   : 100.Yıl Yetiştirme Yurdu Halk Sahası

Tarih : 18-19 Nisan 2012

Saat   : 09³°-19°°

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER