banner198

Osman Zoroğluna Veda Yemeği

Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve eşi Hatice Zoroğlu na veda yemeği düzenledi.

Osman Zoroğluna Veda Yemeği
banner145

Çankırı Belediyesi, Tarihi Çamaşırhane’de Çanakkale’ye tayini çıkan Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve eşi Hatice Zoroğlu’na veda yemeği düzenledi.

 

Yemeğe; Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’le birlikte askeri erkân, yargı mensupları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve eşleri ile emniyet teşkilatından oluşan kalabalık bir topluluk katıldı.

 

Çankırı’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirten Osman Zoroğlu “ Aldığımız devlet terbiyesiyle Çankırı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ayrıldığımız için üzülüyoruz. Fakat ülkemizin bir başka güzel şehrinde hizmet edeceğimiz için de ayrıca mutluyuz. Bu güne kadar her zaman yanımızda olan Çankırı halkına ve bu gün burada bizi yalnız bırakmayan Çankırılı dostlarıma teşekkür ederim”dedi.

 

 

Başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere Belediye Başkanı İrfan Dinç ile programa katılan bazı davetliler yaptıkları konuşmalarda, Osman Zoroğlu idaresinde emniyet mensuplarının çabaları ve gayretleriyle, Çankırı’da huzurun, güvenin ve asayişin en üst seviyelere geldiğini belirterek yeni görev yerinde başarı ve aile bireyleriyle mutlu olması temennisinde bulundular.

 

Yer yer duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde,  bir ara Hatice Zoroğlu’nun göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

 

Yemek, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç’in, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve eşi Hatice Zoroğlu’na verdikleri hediyelerin takdim edilmesinin ardından son buldu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER