banner198

Özcan Kuran Kursunda İncelemelerde Bulundu

Vali Özcan, Çavuşoğlu Kız Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Özcan Kuran Kursunda İncelemelerde Bulundu
banner145

Vali Özcan, Çankırı da yeni faaliyete geçen Çavuşoğlu Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek, binada incelemelerde bulundu.

 

Ziyarette Vali Özcan’a Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, İl Müftüsü Arslan Türk, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Halit Tosyalıoğlu ve Çavuşoğlu Kız Kur’an Kursu Dernek Başkanı Osman Doğan eşlik etti.

 

İl Müftüsü Arslan Türk, Vali Özcan’a hizmet binasının yemekhane, toplantı odası, sınıfları ve yatakhanelerini gezdirerek,  Kur’an Kursunun resmi açılışını ilkbahar da yapmayı planladıklarını söyledi. Müftü Türk, 5 Kur’an Kursu Öğreticisi ile 200 öğrenciye hizmet verildiğini, 70 yatak kapasiteli binada bu yıl 20 öğrencinin yatılı kaldığını, gelecek yıl tam kapasiteyle yatılı hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Yemekhaneyi, odaları, yatakhaneleri ve sınıfları gezerek yapılan faaliyetleri gören Vali Özcan,  hizmet binasını çok beğendiğini, odaların, sınıfların ve mekanın modern bir şekilde yapıldığını, Çavuşoğlu Kuran Kursu arsasının yerini bağışlayan Şekerci Fikri Çavuşoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Kur’an Kursunda her yaştan bayanların katıldığı üç temel öğretim sınıfı ile yeni başlayan 22 öğrencili hafızlığa hazırlık sınıfı bulunmakta.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER