banner198

Pazar Pazarı Yenilenen Yüzüyle Bu Pazar Açılıyor

Çankırı Belediyesi’nin 18 ayda 18 proje kapsamında yaptırdığı üstü kapalı pazaryerinin ikincisi de hizmete giriyor.

Pazar Pazarı Yenilenen Yüzüyle Bu Pazar Açılıyor
banner145

Çankırı Belediyesi’nin 18 ayda 18 proje kapsamında yaptırdığı üstü kapalı pazaryerinin ikincisi de hizmete giriyor.

 

Aksu Mahallesi’nde kurulan pazaryeri üzerinin günümüz şartlarına uygun ve modern bir şekilde kapatılma çalışmalarının ardından bölge halkının sabırsızlıkla beklediği Pazar Pazarı Pazar günü yeniden hizmet vermeye başlıyor. Çalışmalar süresince Çarşamba Pazarı alanına tezgâh açan pazar esnafı, çalışmaların tamamlanmasıyla bu Pazar günü eski yerlerinde tezgâh açacak.

 

Çankırı Belediyesi tarafından uzay çatı sistemi ile yaklaşık 9286 m²’lik alanının kapatıldığı proje 1.425.000,00 TL artı KDV olmak üzere toplamda 1.685.040 TL’ye maloldu.

 

Projelerini bir bir gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç “Halk pazarlarında vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri ve pazarcı esnafımızın da ürünlerini rahat bir ortamda satabilmelerini önemsiyoruz. Aksu Mahallesi başta olmak üzere Yeni Mahalle, Abdülhalik Renda Mahallesi, Karataş, Tabakhane, Mimar Sinan ve Alibey Mahallelerine ağırlıklı olarak hizmet vermekte olan Pazar Pazarı’nı 18 Ayda 18 Proje kapsamında hızlı bir şekilde tamamladık ve bu Pazar gününden itibaren halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hem pazar esnafımız hem de vatandaşlarımız, yağmur ve kardan etkilenmeden modern, temiz bir ortamda alış veriş yapmanın keyfini yaşayacaklar. Çarşamba Pazarımızdan sonra üstü kapalı 2. pazarımızın da faaliyete geçmesinden dolayı mutluyuz, gururluyuz.  Öncelikle pazar esnafımıza ve tüm Çankırılılara hayırlı olsun.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER