banner198

Şahin, Kurşunlu da Ziyaretler de Bulundu

Milletvekili İdris Şahin, Ak Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığını ve Kurşunlu kaymakamlığını ziyaret etti.

Şahin, Kurşunlu da Ziyaretler de Bulundu
banner145

Milletvekili İdris Şahin, Ak Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığını ve Kurşunlu kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Şahin’i, İsmail Tepeçam Başkanlığındaki yönetim kurulu ilçe binası önünde karşıladı. Ak Parti Kurşunlu ilçe binasında partililerle birlikte vatandaşlar bazı köy ve mahalle muhtarları da hazır bulundu. Şahin Partisinin İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Muhtarların ihtiyaç ve taleplerini diledi.

Şahin, talepleri ilgili kurum müdürlerini cep telefonundan hemen arayarak iletti ve çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi. 2013 yatırımları ve Meclis çalışmaları hakkında bilgiler veren Şahin, daha sonra Kurşunlu Kaymakamlığına geçti.

Kurşunlu kaymakamı Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret eden ŞAHİN, Kaymakamlığın çalışmaları hakkında bilgi aldı.Şahin’e ziyaretleri esnasında Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Tepeçam ve İlçede, Yıldızlar SSS Holding A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren, Kurşunlu Söğütsen Seramik ve Granit Fabrikası Genel Müdürü Muktedir Sakin eşlik etti.

Şahin, çalışmalarından dolayı Muktedir Sakin kutlayarak, Kaymakam Vedat Yılmaz’a da verdiği bilgiler için teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER