banner306
banner198

Şehit Polis Aileleri Onuruna Yemek Verildi

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.Yılı Kutlamaları kapsamında Şehit Polis Aileleri onuruna bir yemek verildi.

Şehit Polis Aileleri Onuruna Yemek Verildi
banner145

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 168.Yılı Kutlamaları kapsamında Şehit Polis Aileleri onuruna Polisevi’nde bir yemek verildi.

İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ve Eşi Nurten Dağlı’nın ev sahipliğinde verilen yemeğe Vali Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Özkan Ulutaş ve Eşi Neslihan Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay ve eşi Özlem Togay, İl Jandarma Komutanı Albay Şakir Uslu ve eşi Huriye Uslu, POMEM Müdürü Hakkı Sevim, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke ve Eşi Ayşe Teke ile 7 Şehit Emniyet Mensubu yakınları ve 1 görev malulü katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, “Vatan için canlarının feda eden Şehitlerimizin değerli aileleri Polis Bayramı nedeni ile sizlerle burada olmaktan çok mutluyuz, hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Vali Vahdettin Özcan, her zaman Şehit Aileleri ve Gazilerin özel bir yeri olduğunu belirterek, “Kaymakamlığım sırasında Güneydoğuda daha çok Jandarma ve Polisle çalıştım. Ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını biliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Şehit yakınları bizim anamız, babamız, kardeşimiz. Bir sıkıntınız olduğunda çözmek bizim görevimiz ve kapımız her zaman açık” dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle bu yemeği düzenleyen Emniyet Müdürümüz ve eşine teşekkür ediyor, Şehit Polislerimizi minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize ve ailelerine sağlık ve mutluluk diliyorum diyen Vali Özcan, Şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. Şehit yakınlarının isteklerini de dinleyerek, yardımcı olunacağını söyleyen Vali Özcan, yemeğe katıldıkları için teşekkür etti.  

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 168.Yılı Kutlamaları İlimizde çeşitli etkinliklere kutlanmaya devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304