banner198

Serdar Ünlü Cinayetinde Olay Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Serdar Ünlü Cinayetinde Olay Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Serdar Ünlü Cinayetinde Olay Anı Kameralara Böyle Yansıdı
banner145

SERDAR ÜNLÜ CİNAYETİNDE, TOPLUMDA KAMUOYU OLUŞTURMAK ADINA YAYINLADIĞIMIZ GÖRÜNTÜLER, GEREKLİ AMACINA ULAŞTIĞI İÇİN VE MERHUM SERDAR ÜNLÜ'NÜN AİLESİ VE YAKINLARINI DAHA FAZLA ÜZMEMEK ADINA YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

MERHUM SERDAR ÜNLÜ'YE ALLAH'TAN RAHMET, AİLESİ VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLI DİLERİZ.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

ÇANKIRI POSTASI

Serdar Ünlü Cinayetinde Olay Anı Kameralara Böyle Yansıdı.

Dün gece saatlerinde meydana gelen Serdar Ünlü cinayeti güvenlik kameralarına böyle yansıdı. Ünlü, Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde devam eden araçtan inerek, o sırada  yol kenarında bir işletmede yemek yinen Ramazan G, Ercan Y ve Rıfat A. ‘nın üzerinde yürüdü. Kısa süren tartışmanın ardından ise arbede yaşanmaya başladı.

 

Kısa bir kovalacamanın ardından yanındaki arkadaşından bıçak alan Ramazan G., elindeki bıçağı  Ünlü’ye doğru savurmaya başladı. Cadde üzerinde devam eden kovalamaca kameralara böyle yansırken, Ünlü bir ara sokağa doğru kaçmaya başlıyor. Cinayetin ardından tekrar yemek yedikleri mekana gelen üç arkadaş daha sonra arkalarına bakmadan koşarak olay mahallinde uzaklaşıyor.

 

Yaşanan kargaşanın ardından 17 yerinden darbe alan Ünlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü’nin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER