banner198

Sp Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun Soruyor!

SP Çankırı İl Başkanı Ömer UZUN, TBMM darbeleri araştırma komisyonu kararları çerçevesinde bir basın bildirisi yayınladı.

Sp Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun Soruyor!
banner145

“Meclis, darbeleri araştırma komisyonu kararları, Çankırı’da ne zaman uygulanacak?”

SP Çankırı İl Başkanı Ömer UZUN, TBMM darbeleri araştırma komisyonu kararları çerçevesinde değiştirilmesi gereken sokak, cadde, meydan, okul ve kışla isimleriyle ilgili basın bildirisi yayınladı.

UZUN’un açıklaması şöye: “Bilindiği üzere TBMM darbeleri araştırma komisyonu önemli bir tavsiye kararı aldı. Darbelere adı karışmış kişilerin adlarının verildiği sokak, cadde, meydan, okul ve kışlaların adlarının değiştirilmesi gerektiğine karar verilmiştir. Ancak ne gariptir ki Çankırı’mızda bu kararlar hala uygulanmamıştır. Bu durum halkımızın vicdanında derin bir sızı oluşturmaktadır.

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer UZUN olarak basınımız aracılığıyla Çankırı Valimize ve Çankırı Belediye Başkanına çağrıda bulunuyoruz. 28 şubat post modern darbesiyle halkımıza acılar yaşatan baş aktör İsmail Hakkı Karadayı’nın ismini okul, bulvar, cadde, sokak ve meydanlardan silerek Çankırı’yı bu ayıptan kurtarınız. Gelecek nesillerimizin iftihar edebilecekleri isimlerle değiştiriniz. Gelecek nesillere utanç değil, şan ve şeref miras bırakınız. Unutulmamalıdır ki bizler, bu işin takipçisiyiz. Takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER