banner198

Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu büyüledi

Çankırı ve Yozgat Belediyelerinin işbirliğinde gerçekleştirilen Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu Çankırılıları büyüledi

Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu büyüledi
banner145

Çankırı ve Yozgat Belediyelerinin işbirliğinde gerçekleştirilen Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu Çankırılıları büyüledi.

 

30 Kasım Çarşamba günü Çankırı 100.Yıl  Kültür merkezinde gerçekleşen Konsere yoğun ilgi vardı. Şef Adnan Şahin yönetiminde çalışmalarını sürdüren koro Çankırı’da Yozgat Türkülerinin yanı sıra Çankırı ve birçok yöreye ait türküleri seslendirdi.

 

Çankırı ve Yozgat Belediyelerinin işbirliği ile hazırlanan konsere, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Daire amirleri, Çankırı halkı ve Çankırı’da yaşayan Yozgatlılar katıldı. Zaman zaman hüzünlü, zaman zaman da hareketli türküler seslendiren koro Çankırılılardan büyük beğeni topladı.

 

Oldukça coşku dolu anların yaşandığı konser sonunda, her iki belediye başkanı birbirlerine hediyeler takdim ederek, Çankırı ve Yozgat illerinin bir birine yakın kültürlere sahip olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların ileride de devam edeceğini ifade ettiler.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER