banner306
banner198

Tüketici Hakları ilgili bilgilendirme semineri yapıldı

Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme projesi Özel Namık Tanık İlköğretim Okulu tarafından bastırılan broşür dağıtımı ve bilgilendirme semineri ile sona erdi

Tüketici Hakları ilgili bilgilendirme semineri yapıldı
banner145

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme” projesi Özel Namık Tanık İlköğretim Okulu tarafından bastırılan broşür dağıtımı ve bilgilendirme semineri ile sona erdi.

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İstanbul 14. Ağır Ceza Reisi Recep Karaman, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, daire amirlerinin katılımı ile öğrenim gören tüm öğrencilere dağıtılacak olan Tüketici Bilgilendirme Broşürünün dağıtımı ve “ Tüketici Hakları”  ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan Tüketici Bilgilendirme ve Bilinçlendirme çalışmaları Karatekin Üniversitesi ve POMEM öğrencilerine de devam edecek olup 15 Mart Dünya Tüketiciler Gününde 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Panel ile sona erecek.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304