banner198

Vali Özcan Kuran Kursu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Özcan ve Bayan Özcan, Bahçelievler Sultan Hatun Kız Kuran Kursu’nda incelemelerde bulundu

Vali Özcan Kuran Kursu Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner145

Vali Özcan ve Bayan Özcan, Bahçelievler Sultan Hatun Kız Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu.

İl Müftüsü Arslan Türk ile birlikte Bahçelievler Sultan Hatun Kız Kur’an Kursu’nu ziyeret eden Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, kurs binasında incelemelerde bulundular.

İl Müftüsü Arslan Türk ve Kurs Yöneticisi Mukaddes Sarıkaya tarafından Kurs hakkında bilgi verildi. Kursta 30 kişi yatılı olmak üzere toplam 133 kişinin eğitim aldığını belirten Sarıkaya, 9 kişinin de hafızlık için çalıştığını ve 7 çalışan ile hizmet verdiklerini söyledi.

Vali Özcan ve Bayan Özcan, binada derslikleri, yemekhane ve yatakhaneleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haftanın belirli günlerinde sosyal faaliyetlerde bulunduklarını belirten Sarıkaya, sinema günleri, okuma günleri gibi çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Vali Özcan ve Bayan Özcan, kursta kalan genç kızlarımıza ney kursu, ebru kursu gibi talepleri doğrultusunda çeşitli kurslar da açabileceklerini belirtti.

Bahçelievler Camii ve Sultan Hatun Kız Kur’an Kursu Dernek Başkanı Mahmut Çağlar ve Musa Çağlar’a bu güzel tesisi Çankırılıların hizmetine sunulmasına katkıda bulundukları için teşekkür eden Vali Özcan, tüm kursiyerlere hediyeler vererek başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER