banner198

Vali Vahdettin Özcan’ın Kutlama mesajı

Vali Vahdettin Özcan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü sebeiyle kutlama Mesajı yayınladı.

Vali Vahdettin Özcan’ın  Kutlama mesajı
banner145

Vali Vahdettin Özcan’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

 

Demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmez unsur olan basının görevi, olayları ilkeli yayıncılık anlayışının gereği olarak halka aktarmaktır. Vatandaşın da doğru ve zamanında bilgi almak en doğal hakkıdır.

 

Her zaman ve her koşulda, kamu yararı göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen bir kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının, ülke gerçeklerine ve milli değerlere son derece duyarlı, her zaman sorumluluklarını sorunlarından üstün tutma, mesleğinin taşıdığı önemin bilinciyle hareket etme anlayışından ödün vermeyeceklerine inanıyorum.

 

En doğru haberi halka ulaştırmak için verilen emek ve çaba, paylaşılan fikirler ve duygular ile mesai saatlerinin pek de söz konusu olmadığı bu meslekte kazanılan manevi zenginlik, ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar artacaktır. Zor şartlarda ve fedakarlık isteyen gazeteci arkadaşlarımız aynı zamanda İlimiz ve Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine de büyük katkıları olmaktadır.

 

Çalışan Gazetecilerimize daha iyi ekonomik ve sosyal imkanlar tanınması dileklerimizle tüm gazetelerimiz, televizyonlarımız, radyolarımız, ajanslarımız ve diğer basın kuruluşlarında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Vali Vahdettin Özcan’ın10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Ülkesine ve milletine hizmetten başka bir şey düşünmeyen ve Devletimizin önemli bir temel taşı olan Mülki İdare Amirleri, il ve ilçelerde Devleti ve Hükümeti temsil ederek, vatandaşların her türlü sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, çözüm üreten, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yapan, halkın mutluluğu ve refahı uğruna hizmet eden toplumsal önder durumundadırlar.

Mülki İdare Amirliği mesleği, spordan sağlığa, eğitimden kültüre, turizmden asayişe, diyanetten sosyal hizmetlere kadar pek çok birimi ilgilendiren, mesai kavramı olmayan, gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu demeden, gelişen olaylara ve ihtiyaca göre yoğun çalışmayı gerektiren bir meslektir.

Son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmeler ile birlikte vatandaşın idareciye ulaşması, idarecinin vatandaşın sorunlarına çözüm bulması daha da kolaylaşmış ve hizmetler daha hızlı sunulmaya başlanmıştır. Bunun en güncel örneği KÖYDES çalışmaları olup, Hükümetimizce bu husus takdir edilmektedir.

Bu özverili mesleği benimle birlikte yürüten Vali Yardımcılarımın, Kaymakamlarımın ve tüm İdareci arkadaşlarımın 10 Ocak İdareciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER