banner198

Validen Boksör Pozu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, sporcularla birlikte Boksör Pozu verdi.

Validen Boksör Pozu
banner145

Çankırı Büyük Çınar Boks Takımı sporcularını makamında kabul eden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, sporcularla birlikte “Boksör Pozu” verdi.

 

12–17 Mart tarihleri arasında Isparta’da yapılan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Özcan, sporun önemine vurgu yaparak, “Hepiniz iyi dereceler ile dönmüşsünüz sizleri tebrik ederim. Takım halinde ve bireysel olarak yaptığınız dereceler Çankırı adını da ön plana çıkartmaktadır. Buradan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’e sesleniyorum. Burada çok iyi sporcular var. Bu sporcular sizden destek bekliyor, lütfen bu tarafa doğru yönelin” dedi.

 

Sporculara çeşitli hediyeler sunan Özcan, sporun tüm branşlarına destek vermeye hazır olduğunu kaydetti.

 

Türkiye Boks Federasyonu Yıldız Bayan Boks Milli Takımı sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar da hedeflerinin takımlarından milli sporcu çıkarmak olduğunu belirterek, bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

Spora verdiği desteklerden dolayı takımı adına Vali Özcan’a boks eldiveni hediye eden Çınar, boksta çıtayı yükseltmek için çalıştıklarını vurguladı.

 

Boks eldivenlerini giyen Vali Özcan da Çankırı Büyük Çınar Boks Takımı sporcularıyla birlikte “Boksör Pozu” verdi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER