banner198

Yıldıztepe’ye Resmi Kurum Binası

Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Resmi Kurum Binası Uygulama Projesi kabul gördü

Yıldıztepe’ye Resmi Kurum Binası
banner145

Çankırı-Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Resmi Kurum Binası Uygulama Projesi Vali Özcan’dan kabul gördü.

Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’ne yapılacak Resmi Kurum Binası ile ilgili proje ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmış ve ihaleyi NSY Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi almıştı.

NSY Firması tarafından hazırlanan Alt Merkez Resmi Kurum Binası projesi Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Vahdettin Özcan’a, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin, İl Kültür ve Turizm Müdürü M.Kemal Karatatar ve Teknik Ekibin katılımı ile sunuldu.

NSY Firma Yetkilisi Suat Yücel, tarafından proje sunumu yapıldı. Yücel, rantabl bir resmi kurum binası oluşturmaya çalışıldığını belirterek, birinci katında güvenlik birimi, sağlık birimi, idari birimler, sportif faaliyetler birimi, günübirlik alan, çok amaçlı salon ve servis alanı, ikinci katında personel mahalleri, dinlenme odaları, toplantı odaları, çok amaçlı salon ve konferans salonunun projeye yerleştirildiğini, bodrum katta sığınak, su deposu, çamaşır ve ütü odası ve kazan dairesi yapılması planlandığını belirtti.

Yücel, konum itibari ile binanın çatısının kar ve buzdan etkilenmemesi için dik çatı modelini tercih ettiklerini, böylece çatıda oluşacak boşluklara da personel konaklama odaları yapılacağını belirtti.

Vali Özcan, yapılan projeyi beğendiğini belirterek, Bölgeye yapılacak tesislerde kalan ve bölgeye gelen vatandaşlara hizmet verecek Resmi Kurumları bir araya toplayarak, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulacağını, Yıldıztepe’de vatandaşların en iyi ve güvenilir şekilde vakit geçirmesinin sağlanacağını söyledi.

Proje Valilik girişinde halkın bilgisine sunuldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER