banner198

AK Parti'nin Çankırı belediye ve il genel meclis üyesi aday listeleri burada!

Çankırı’da listelerin seçim kurullarına verilmesine 1 günden az bir süre kala AK Parti Mahalli İdareler Seçimlerinde yer alan isimlere Çankırı Postası Haber Merkezimiz ulaştı.

AK Parti'nin Çankırı belediye ve il genel meclis üyesi aday listeleri burada!
banner145

Partilerin aday listelerin seçim kurullarına vermesine 1 günden az bir süre kala AK Parti Çankırı'da Mahalli İdareler Seçimlerinde yer alan isimlere Çankırı Postası Haber Merkezimiz ulaştı. İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi listelerinde sürpriz isimlerin yer aldığı görülüyor.

Çankırı İl Genel Meclisinde 3’ncü sıraya konulan Visali Kara’nın sıralamayı kabul etmediği ve listeden çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Çankırı İGM 2. sırasında yer alan Faruk Arslan ismi ise en çok tepkiyle karşılanan isim oldu. Belediye meclisi için İl yönetiminden istifa eden Ömer Karaman ve Ahmet Dinç'e de liste yer  verilmedi. İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık'ta liste dışı kaldı.

Çerkeş'te Hasan Sopacı'nın sağ kolu olarak bilinen, AK Partiye gençlik kollarından beri partisine her kademede hizmet eden Yasin Yazı isminin ilçe Başkanı Furkan Altuntaş'ın ısrarlı itirazları üzerine konulmadığı görüldü. Yine Ilgaz'da Mehmed Öztürk listesi delinmeden çalşacağı isimleri belirledi. Listelerde yer almak istemeyen isimlerin değişebileceğini ve bu bilgilerin kesin olsa bile halen resmiyet kazanmadığını da önemle vurgulamak istiyoruz.

Not: Çankırı Listesi Resmi Olarak Güncellenmiştir. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 16:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacılarlı
Hacılarlı - 3 ay Önce

Hasan sopacı rekor bir oyla kazanır. O furkanıda yer. Sen kimsin ki meclise müdahale ediyorsun. Yasin olmaz, ramazan olmaz, ona iftira buna iftira.

Cherkesli
Cherkesli - 3 ay Önce

İlçe başkanı olarak atanan şahıs kadı kıran baş kesen kendisi 2014 yılında rakip partiden bayrak sallayıp ağız dolusu küfür ederken Yasin bey ak parti için mücadele veriyordu

Adnan kande
Adnan kande - 3 ay Önce

Öncelikle tüm listeler hayırlı olsun Çerkeş listesinde Yasin Yazı ismi olmaması altını pul yapmaz beraber görev yapma şansım oldu yasinle Çerkeş için gençlik için elini taşın altına koydu zirvede tamamladı her daim takdir ve güvenle adı geçer her yerde siyasette böyle olumsuzluklar var bende çok yaşadım bunları Yasin bilincli ve tecrübeli bir siyasetçi daha onunla yürünecek coook yolunuz var bir alo kadar yakın dostları ile

Çerkeşli
Çerkeşli - 3 ay Önce

Çerkeş'te Ak Parti teşkilatı vizyonuna ve misyonuna göre hareket etmiyor. 10 yıldır Çerkeş'i kasaba halinden kent haline getiren Hasan Sopacı'nın şevkini kırdılar. Hasan Sopacı, Çerkeş'te gelmiş geçmiş en büyük hizmeti yapan adamdır. Yasin Yazı'ya yapılan haksızlıktır. Bu parti kimsenin babasının çiftliği değildir ama ne yazıkki vefa denen birşey yok.

Çerkeşli
Çerkeşli - 3 ay Önce

Hasan Sopacıya başarılar diliyorum. Çankirin en başarılı ismi. Yasin Yazı dik durmasinin kurbanı oldu. Yapacak bisey yok. Ak parti de bu tip olaylar normal artık. Hasan Sopacı onu bırakmaz.

Vatandaş
Vatandaş - 3 ay Önce

Ne kadar vahim bir durum. Ak parti nin kuruluşundan bugüne kadar ak parti ye hizmet etmiş gönül vermiş ihanet hiyanet etmemiş dürüst terazisi şaşmaz bir isim Yasin yazının bu listede olmaması anlamsız üstelik ilçe başkanı nın itirazı da ne oluyor oda apayrı bir soru işareti????

Mehmet Erdoğan
Mehmet Erdoğan - 3 ay Önce

Yasin Yazı arkadaşımın her zaman yanındayız. Hatanın düzeltilmesini istiyoruz.

Mustafa Göktürk
Mustafa Göktürk - 3 ay Önce

Yasin kardeşim seni yemeye onların gücü yetmez. Kararını ver bizde gereğini yapalım. Hasan Sopacı düşünsün bundan sonrasını.


SIRADAKİ HABER