banner198

Aybars Şentürk Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu

Geçtiğimiz genel seçimlerde BBP 1. sıra milletvekili adayı olan Aybars Şentürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Adayı olduğunu duyurdu

Aybars Şentürk Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu
banner145

Geçtiğimiz genel seçimlerde BBP 1. sıra milletvekili adayı olan Aybars Şentürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Çankırı Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Adayı olduğunu duyurdu. BBP’den istifa eden Şentürk, Çankırı’nın 3 vekilli olacağına dikkate çekiyor.

Şentürk'ün yaptığı açıklama şöyle:

Çok kıymetli hemşehrilerim;

Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda, Çankırı'da yapıcı muhalefetin eksikliği, Milletvekillerimizin Ankara'da daha çok bürokrat gibi çalışması, il genel meclisi üyeliklerinin kişisel rant alanına dönüştürülmesi ve iktidarın nimetlerinin başta şehrimize ve köylerimize adil bir şekilde getirilememesini üzüntüyle tespit etmiş durumdayız.

Bu sebeplerle sizlerden gelen yoğun istek ve taleplerin sonucunda çok sevdiğimiz Çankırımıza hiçbir siyasi parti, ilçe, köy, mahalle ayırt etmeden hizmet edebilmek adına Bağımız İl Genel Meclis Üyesi Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Sizlerden Çankırı sevdalısı bir evladınız, bir kardeşiniz olarak 31 Mart yerel seçimlerinde yine sizler için destek istiyorum.

Yüce Allah'ın izni, bizim gayretimiz ve sizin desteklerinizle inşallah sadece Çankırı merkezine değil tüm şehrimize hizmet etmeyi diliyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER