Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör en düşük işçi maaşı fiyatını açıkladı. Güngör, işçilerine yüzde 66.66 oranında zam yaparak en düşük işçi maaşını 30 bin 132 lira yaptı.

Çankırı’daki belediyeler şirket işçilerine verdikleri zamlarla gündem olmaya devam ediyor.

En son olarak Yapraklı Belediyesi işçilerine yüzde 66.66 oranında zam yaparak en düşük işçi maaşını 30 bin 132 lira yaptığını duyurdu.

Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her sözleşme döneminde olduğu gibi bu dönemde de mesai arkadaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Temmuz ayında vereceğimiz zam hariç 2024 yılının ilk altı ayında geçerli olmak üzere işçilerimizin maaşlarına yüzde 66.66 oranında artış yapıyoruz. Bu artışla birlikte belediyemizde çalışan en düşük işçi maaşı 30 bin 132 lira olduğunu bildiriyor tüm arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ömer Güngör, Çankırı Postası “Gündem Özel “ programı 24 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan 24. bölümünde işçiye en yüksek maaşı veren belediye olduklarını kamuoyuna açıklamıştı.

MHP lideri Bahçeli ABD'nin Suriye'de vahim sonuçlar doğuracak oyunlar kurduğunu söyledi MHP lideri Bahçeli ABD'nin Suriye'de vahim sonuçlar doğuracak oyunlar kurduğunu söyledi
Editör: Haber Merkezi