banner198

CHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İlhan Tekin “Burası köymüdür?” diye sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankırı Belediye Başkan Adayı İlhan Tekin, "Çankırı’nın kaderi az gelişmişlik olamaz. Çankırı dışına çıkmadan ahkam kesenlerin, sürekli aynı partiden seçilerek bizi kandıran milletvekillerinin sözleri asla tatmin edemez.” dedi.

CHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İlhan Tekin “Burası köymüdür?” diye sordu!
banner145

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankırı Belediye Başkan Adayı İlhan Tekin, Türkiye ve Çankırı’da bir çok olumsuz bir sorun olduğunu dile getirerek,” Anadolu’nun ortasına sıkıştırılmış, ekonomik ve sosyal sebeplerle sürekli göçe zorlanarak bir türlü kalkınamayan Çankırı’mızda bunu en fazla hisseden insanlarız. Çankırı’nın kaderi az gelişmişlik olamaz. Çankırı dışına çıkmadan ahkam kesenlerin, sürekli aynı partiden seçilerek bizi kandıran milletvekillerinin sözleri asla tatmin edemez.” dedi.

“Çankırı halkı cemaatlerin, tarikatların ağında palazlanan odakların kucağına düşmüş gençlerin memleketi değildir.” diyen Tekin, “Çankırı, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim yolunda hususiyetle ve özenle üstünde durarak il yaptığı, güvendiği, hakiki Türk insanlarının memleketidir. Büyük Atatürk’ün öngördüğü şekilde belli bir çağdaş altyapı ve sosyal imkanlara kavuşturmamız gereklidir. Burası köy müdür? Halen köy gibi yönetilen bu yerdeki sosyal imkansızlar gözünüze çarpmıyor mu? Gereken neyse yapılacak ve burası bir kasaba atmosferinden bir kasaba havasından kurtarılarak gerçek bir şehir anlayışı içerisinde modernleşecektir. Benim sizden isteğim oy atarken bir kere düşünmenizdir. Türk insanını düşünmeyen bir belediye anlayışı mı yoksa gerçekten Türk halkını kucaklayarak üniversitesi, öğrencisi, halkı, esnafı ve yerleşenriyle komple bütünleşmiş bir Çankırı mı? Eliniz vicdanınızda, Allah’ın izniyle biz bu yolda beraberiz.” ifadelerini kullandı.                   

Tekin, “Seçim sürecine girdik,  bu günden itibaren çarşı esnafı, pazar esnafı, üretici esnafları ile yapacağımız yüzyüze görüşmelerimizde ilimizin eksiklerini,  acil yapılması gereken işleri tespit edip fazla değil 7 gün (bir hafta ) içerisinde yine yazılı ve görsel basına çıkıp canlı yayında soru yanıt şeklinde açıklayacağımı siz hemşehrilerime duyuracağım. 31 Mart’a kadar bir sürü vaatler sözler verilecek yapılacağına inansalar da inanmasalar da verilecek, çünkü siyaset son 23 yılda yalan dolan üzerine kurulmuş hizmetten çok rant ve menfaat çıkarına yapılan bir kurum olmuş değerli dostlarım saygı değer hemşerilerim.” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER