banner198

Çivitçioğlu İşi Garantiye Aldı!

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitiçioğlu, 30 Mart 2014‘te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine farklı bir metotla hazırlanıyor.

Çivitçioğlu İşi Garantiye Aldı!
banner145
Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitiçioğlu, 30 Mart 2014‘te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine farklı bir metotla hazırlanıyor. Belediye Başkan day adaylarından bir diğer adayın, aday gösterilmesi durumunda destekleneceği sözünü isteyen Çivitçoğlu, 12’de 12 hedefini gerçekleştirerek tarihe geçmekte kararlı.


Ak Parti’de Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süresinin sona ermesi ile birlikte farklı bir heyecan yaşanıyor. 16-17 Kasım tarihinde yapılacak temayül yoklaması öncesinde, ilçe danışma meclisi toplantıları düzenleniyor. Teşkilat mensuplarının karşısına çıkan Belediye Başkan Aday Adayları kendilerine verilen süre içerisinde teşkilat mensuplarına kendisini ve projelerini anlatıyor. 


Ak Parti’de aday tespiti sırasında aday adayları arasında yaşanabilecek her hangi bir bölünme ve küskünlüğe karşı şimdiden önlemini alan Çivitçioğlu, Çerkeş ve Kurşunlu ilçelerinde düzenlenen ilçe danışma meclislerine katılan aday adaylarına sırayla kendisinin aday gösterilmemesi halinde ‘diğer adayı destekleyeceğinize söz veriyor musunuz’ sorusunu yöneltti. Adaylardan tek tek söz alan Çivitçioğlu, toplantıya katılan teşkilat mensuplarını verilen sözlerin şahitleri olarak ilan etti.


Düğün merasimini aratmayan söz verme töreni Çivitçioğlu’nun işi şimdiden garantiye almak için bulduğu en etkili yöntem olarak dikkat çekti.

Fotoğraf 1: Salim Çivitçioğlu ve Kurşunlu ilçe teşkilatı Çankırı Postasına aile fotoğrafı verdi.


Fotoğraf 2: Çerkeş Ak Parti Belediye Başkan aday adayları hep birlikte objektiflere aile fotoğtafı veriyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 11:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim
Selim - 10 yıl Önce

siyaset beyaz eşyamıki garantisi olsun ......

REİSS
REİSS - 10 yıl Önce

alın bakalım işiniz garantide olsun tabiki ama burası kurşunlu neyin ne olacağı hiç belli olmaz....

Serdar ALabay
Serdar ALabay - 10 yıl Önce

yakışır başkanıma i̇nşallah tarihe geçecek

sessiz
sessiz - 10 yıl Önce

doğu rüzgarı bu birlikteliği parçalar

kurşunluda akp nin var olma kararı
kurşunluda akp nin var olma kararı - 10 yıl Önce

eğer var olmak istiyorsa akp tek yolu şakir kaymak yoksa komik bi oy alır

SIRADAKİ HABER