banner198

Çivitçioğlu, MHP’li yöneticileri terbiyeye davet etti!

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu MHP‘nin Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflara göndermede bulundu.

Çivitçioğlu, MHP’li yöneticileri terbiyeye davet etti!
banner145

 AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu MHP‘nin Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflara göndermede bulundu. MHP’yi sebepsiz söylemlerde bulunmakla suçlayan Çivitçioğlu MHP’yi terbiyeye davet etti.


AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Salim Çivitçioğlu, MHP’nin kendilerinin konuşmalarıyla ilgili sebepsiz söylemde bulunduklarını ve bunlara cevap vermek istemediğini söyledi. Çivitçioğlu, MHP’li yöneticileri “hem şahsi, hem de siyasi terbiyeye davet ediyorum” diye konuştu.


MHP’nin belediye başkan adayı Hakkı Yalçın’ın Ramazan ayında eline davul ve tokmağı alıp ‘Uyan ey Çankırı halkı’ diye seslendiğini belirten Çivitçioğlu, “Çankırı insanı, seçmeni yedi tane seçim geçirdi, hiçbir seçimde uyumadı ki! Her seçimde AK Parti’ye olan ilgisini  çalışan iktidarın, çalışan teşkilatın ve belediye başkanın yanında olmasını bildi. Bu çalışmalarımıza da samimi duygularımızla devam ettiğimiz müddetçe bizim yanımızda olacakları konusunda hiçbir şüphem yok!" dedi.  


30 Mart 2014 yerel seçimleriyle ilgili iddialı konuşan Çivitçioğlu, “Bizler 2009 yılında %46.9 ile almış olduğumuz belediyeyi Allah’ın izniyle bu sefer %60 oy oranıyla alacağız ve hizmetimize devam edeceğiz". şeklinde konuştu.. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 03:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kahrol AKP
Kahrol AKP - 11 yıl Önce

bu adam çok rüya görüyo havanizi alacaksinizsiniz ağzını kapat salim...

Hilmi
Hilmi - 11 yıl Önce

İrfan dinç secimi garantiledi

Fikri
Fikri - 11 yıl Önce

Hakkı Yalçın güldürmesin kendini belediyeye başkan adayı olur davulcu değil

SIRADAKİ HABER