banner198

Esen sahurda gençlerle buluştu!

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen gerçekleştirdiği sahur programında gençler ile buluştu.

Esen sahurda gençlerle buluştu!
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen gerçekleştirdiği sahur programında gençler ile buluştu.

Çankırı Belediye Başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen 24 Mart Pazar gecesi Çankırı Belediyesi sosyal tesislerinde Çankırı’da ikamet eden gençler ile sahur yemeğinde bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşanEsen seçimlerin demokratik bir hareket olduğunu belirtti. Esen aynı zamanda oy kullanabilen bütün gençlerin sandığa gitmesini istediğini ve ilk kez oy kullanacak olan gençlerin oylarına talip olduklarını vurguladı.

İsmail Hakkı Esen sahur yemeğinin açılışında gençlere seslendi:

‘Sevgili gençler, bugün ilk kez oy kullanacak kardeşlerimiz, evlatlarımız için sahurda buluşalım istedik. Hepinize sahur yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Seçimler demokratik bir hareket, mutlaka oyunuzu kullanın. Gelecek sizlerin. Bizler de sizin gelecek yıllarda daha rahat daha konforlu bir yaşam sürmeniz için sizin emanetiniz olan şehirleri yerel yönetimleri olarak hazırlamaya çalışıyoruz, bundan emin olun. Bu 5 yıllık süreçte de 178 tane proje 63 tane büyük proje ile seçimlerin değil gelecek nesillerin emaneti olan bu şehri sizlere daha huzurlu daha konforlu daha yaşanabilir bir Çankırı bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mübarek ramazan ayı içerisinde bir değişiklik olsun istedik bu sefer iftarda değil sahurda bir araya gelelim istedik. Bir amcanız, bir abiniz olarak da kullanacağız ilk oyunuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah hepiniz sandıklara gidersiniz tercih ettiğiniz adaya oyunuzu kullanırsınız. Bazen duyuyorum bazı gençler ben sandığa gitmeyeceğim diyor ama bu demokratik bir hak, oyunuzu kullanmanızı ve geleceğe yön vermenizi isterim.

Salondaki gençlerin ‘Çankırı seninle gurur duyuyor’ tezahüratları üzerine Esen: ‘Asıl bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Bazen büyükleriniz ‘bu gençlik nereye gidiyor?’ diyor. Ben de onlara her defasında ‘bu gençlere belki kızılcık şerbeti içiremezsiniz belki pekmez içiremezsiniz ama onlar da kahve seviyor onlara kahve içirirsiniz diyorum.’ Hititler döneminden kalma bir tablet bulmuşlar orada da ‘bu gençlik nereye gidiyor?’ yazısına rastlamışlar. Bu gençlik çok zeki bu gençlik hiçbir yere gitmiyor. Gençlik işte burada. Sizler büyüklerinizin bu laflarına çok takılmayın’ ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER