banner198

Hem iktidara hem muhalefete kızıp bağımsız aday oldu!

Çankırı tarihinin en genç bağımsız Belediye Başkanı olan Gökhan Taşçı, özellikle gençlere yönelik sosyal projeleri ile öne çıkıyor.

Hem iktidara hem muhalefete kızıp bağımsız aday oldu!
banner145

Çankırı tarihinin en genç bağımsız Belediye Başkanı olan Gökhan Taşçı, özellikle gençlere yönelik sosyal projeleri ile öne çıkıyor.

Ülke ve yerel siyasette yürütülen politikaları beğenmediği ve bu anlamda hem iktidara hem de muhalefete kızdığı için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İareler seçimlerinde Çankırı Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten genç iş insanı Gökhan Taşçı, “bu bir gençlik isyanı ve çürümüş siyasete başkaldırıdır. Ben kazanırsam Çankırı kazanacak. Gençler kazanacak.” dedi.

Yaptığı canlı yayınlar ile Çankırı Gündemi ve Seçim sürecinin nabzını tutan Çankırı’nın bir numaralı yayın kuruluşu Çankırı Postası “Seçim Özel” programının canlı yayın konuğu olan Gökhan Taşçı, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker ve Radyo Neşe İmtiyaz Sahibi Turan Harmancı’nın adaylık sürecine ilişkin sorularını yanıtlarken seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı.

Taşcı:  Başkan olursam scooter’ı makam aracı yapacağım -

Seçim çalışmaları sırasında sokaklarda scooterı ile dolaştığını ve Çankırı halkının kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayan Gökhan Taşçı, başkan olduğunda resmi törenler hariç scooterını makam aracı olarak kullanacağı sözünü verdi.

Gökhan Taşçı programda, “ Ben bu yola inanarak çıktım. Çıktım çünkü ne iktidar iktidarlığını ne muhalefet muhalefetliğini yapabiliyor. Bir oy dahi alsam bu yoldan dönmeyeceğim.  Aldığım her oy gençlere umut olacak. Kazanamasam bile yine kazanan ben olacağım Çankırı olacak.  Yani bir şeylerin artık değişmesi lazım.” dedi.

Taşcı: Çay projesi başarılı, Kent Meydanı Çankırı’ya ihanet! -

Kızdığı siyaset anlayışı gibi kendisinin kör siyaset yapmayacağını belirten genç aday Gökhan Taşçı, “  İyi olana her zaman iyi diyeceğiz. Kötü olanı ise eleştireceğiz. Örneğin Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in yaptığı çay ıslahı eksikleri olsa da başarılı bir çalışma neden? Çünkü yıllardır söylenen ama yapılamayan bir projeyi hayata geçirdi. Diğer taraftan ben meydan projesini Çankırı’ya ihanet olarak görüyorum. Dünyanın ilk merdivenle çıkılan meydanı ve Çankırı’nın en işlek caddesinde ki esnafın ticaretini bitirecek bir meydan. Dükkân yapılıp satılması da ayrı bir muamma. Ayrıca alt geçitte bu haliyle Atatürk Bulvarı esnafını bitirdi. Bir şey yapılırken önü arkası iyi hesaplanmalı. Yapmış olmak için yapılmamalı” şeklinde konuştu.

Taşcı: Çankırı halkına çorba değil, et yedireceğiz -

Seçildiği takdirde sosyal belediyecilik kavramının içini dolduracaklarını belirten Gökhan Taşçı, Üretken belediyecilik anlayışı ile her alanda öz kaynaklarla üretim yapacaklarını ve bunu önce gelire sonra Çankırı halkına hizmete dönüştüreceklerini söyledi.

Taşçı, “Yani üretip kazanacağız ve Çankırı halkına musluktan çorba değil sofrasında et yedireceğiz. Yine sosyal belediyecilik kavramı içerisinde kentin her noktasını kuracağımız wifi noktaları ile şehrimizde yaşayan özellikle öğrencilere kesintisiz ve ücretsiz internet imkanı sağlayacağız. Halk ekmek olacak ve halkımız gerçek anlamda ihtiyacı olan vatandaşlarımız ekmeği halk ekmekten ucuza alacak.  Kültür tanıtım turlarımız. Olacak ve şehrimizin tanıtımı için örneğin Yeraltı Tuz şehrine 7 gün değil 365 gün ücretsiz ulaşım sağlayacağız.” dedi.

Gökhan Taşçı, yaklaşık iki saat süren yayında Çankırı halkına projelerini anlatarak oy istedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER