banner198

İsmail Hakkı Esen'den miting havasında geçen basın toplantısı!

İsmail Hakkı Esen'in basın toplantısında yaptığı açıklamalar Çankırı Postası Tv'de miting havasında binlerce kişi tarafından izlendi.

İsmail Hakkı Esen'den miting havasında geçen basın toplantısı!
banner145

İsmail Hakkı Esen'in basın toplantısında yaptığı açıklamalar Çankırı Postası Tv'de miting havasında binlerce kişi tarafından izlendi.

Mart 2024 Yerel Seçim kampanyası boyunca adaylarla yaptığı canlı yayınlar, seçim haberleri ve haber programları ile adeta anbean seçimim nabzını Çankırı kamuoyuna yansıtan Çankırı Postası 26 Mart 2024 Salı akşamı yeni bir rekora imza attı.

Çankırı Postasının geniş bir ekiple takip ettiği Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in 26 Mart 2024 Salı akşamı Belediye sosyal tesislerinde yaptığı basın toplantısı canlı yayını Facebook üzerinden anlık yaklaşık 2 bin 568 tekil izlenme sayısına ulaştı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık ve MHP İl Başkanı Ahmet Kurt ile birlikte düzenlediği basın toplantısı Çankırılılar tarafından büyük ilgi gördü ve gurbetteki Çankırılılar ve Çankırı halkı Çankırı Postası sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanan toplantıyı adeta soluksuz izlendi.

Başkan Esen yaklaşık bir saat süren toplantıda Cumhur ittifakının diğer ortağı AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz ve bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan belediye parasıyla seçim kampanyası yürüttüğü, belediyenin borç batağı içerisinde olduğu, haksız işten çıkarma iddiaları, yapılan çalışmalardan esnafın memnun olmadığı gibi birçok konuya belgelerle cevap vererek açıklık getirdi.

Başkan Esen toplantıda ayrıca halkın geçekleri canlı canlı öğrenmesi konusunda sorumluluk alan ve objektif yayın anlayışıyla Çankırı halkını doğru bilgilendiren gazetecilere teşekkür etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER