banner198

Kurşunlu da MHP’yi Şoke Eden Tepkisizlik

Kurşunlu da düzenlenen Kurşunlu Bal ve Gençlik Festivaline siyasi mesajların havada uçuştuğu açıklamalar damgasını vurdu.

Kurşunlu da MHP’yi Şoke Eden Tepkisizlik
banner145

ÇANKIRI POSTASI/ Kurşunlu’da düzenlenen Kurşunlu Bal ve Gençlik Festivaline siyasi mesajların havada uçuştuğu açıklamalar damgasını vurdu. Festivalde konser verecek olan Zara’yı dinlemeye gelen vatandaşlar bir anda MHP Belediye Başkan Aday Tanıtım törenine dönen alanda tepkilerini yuhalayarak ve alkışlamayarak gösterdi. Konser öncesi kürsüye çıkarak İbrahim Doğu’yu Belediye Başkan adayları olarak ilan eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın ısrarlı alkış davetine yanıt vermeyen Kurşunlulular sahnede bulunanlara şok yaşattı.  AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in konuşmasının bir yerinde MHP’li Belediye Başkanı Doğu’nun Kurşunlu'ya birçok hizmeti geçtiğini ve hizmetinin daim olması temennisin de bulunması ise şaşırtan bir konuşma olarak kayıtlara geçti.

Kurşunlu’da bu yıl 6. düzenlenen Kurşunlu Bal ve Gençlik Festivali, MHP’nin Aday Tanıtımın yapıldığı siyasi bir etkinlik havasına büründürülmesi vatandaşların yoğun tepkisiyle karşılaştı.

İlk olarak sahneye çıkan ve Doğalgaz, TOKİ, Sanayi, gibi yatırımlarla Kurşunlu'da işsizliğin önlendiğini dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Doğu, yaklaşan seçimler nedeni ile hükümet icraatlarını kendi icraatı gibi anlattı. 4 dönemdir Kurşunlu'ya hizmet ettiğini söyleyen Doğu, bugüne kadar düğün salonu olmayan ilçeye düğün salonu kazandıracağını ilan etti.

Filiz’den Şaşırtan Konuşma!

Daha sonraya kürsüye gelen Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, TOKİ, Sanayi gibi yatırımların hükümetin aldığı yerinde karalar ve Çankırı’yı teşvik bölgesi kapsamına alması nedeni ile olduğunu belirterek MHP’li Belediye Başkanı Doğu’nun Kurşunlu’ya bir çok hizmeti geçtiğini ve hizmetinin daim olması temennisin de bulundu.

Karakaya’yı Şoke Eden Tepkisizlik!

Filiz’in ardından sahneye çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Bahçeli’den iki önemli mesaj getirdiğini belirterek ilk olarak festivale gelmesi beklenen Bahçeli’nin yoğun programı nedeni ile gelemediğini ve selam gönderdiğini belirtti. 2. Sürprizini konuşmasının sonuna saklayacağını ve İbrahim Doğu’yu sahneye davet edeerk yapacağını açıklayan Karakaya, Filiz’in konuşmasına atıfta bulunarak Filiz, siyasi konuşma yapmasa idi kendisinin de siyasi konuşma yapmayacağını ama üst düzey bir MHP yöneticisi olarak konuşma yapmasının elzam olduğunu belirtti. Konuşmasını adeta MHP mitingine çeviren ve hükümetin iç ve dış politikalarını eleştiren Karakaya, 15 dakikalık konuşma sonrasında Bahçeli’nin 2. mesajını açıklamak için sahneye İbrahim Doğu ve MHP’li yöneticileri davet etti. Karakaya, Bahçeli’nin ‘Kurşunlululara bir sor! Belediye Başkanımız İbrahim Doğu’nun çalışma ve hizmetlerinden memnun mular?’ diye sormasını istediğini belirterek Kurşunlulura seslendi. Karakaya, Kurşunlululara ”Belediye Başkanımız İbrahim Doğu’dan memnun musunuz? “ diye sordu. Seyircilerden gelen alkışları tam duyamadığını belirten Karakaya yeniden alkış istedi. İkinci defada istediği alkışı alamayan Karakay, İbrahim Doğu’yu MHP Kurşunlu Belediye Başkan Adayı ilan ederek sahneden indi.

Festivalin, konuşmaların uzadığı ve  siyasi mesajların verildiği bir miting alanına çevrilmesi üzerine alanda uzun süre beklemekten sıkılan vatandaşlar tepkilerini yuhalayarak ve ıslıklayarak gösterdi.

Konuşmaların sona ermesi ile Zara sahneye çıkarak Kurşunlulara konser verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 03:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
kurşunlulu murat
kurşunlulu murat - 10 yıl Önce

sen festivali ve tanıtım programını at gözlüğüynenmi seyrettin haber yapıyorsan gerçekleri yaz herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor çankırı postası sen orada toktun ama biz oradaydık

Editör Notu: At gözlüğünü kimin taktığı bu yorumla ortaya çıkıyor. Muhabirimiz an be an orada festivali izledi. Eğer gerçek bilgilerini yazma medeni cesaretin varsa iletişim bilgilerini gönder yanılgıya kimin düştüğünü gerçekleri ile gösterelim.

SIRADAKİ HABER