banner198

Mehmed Öztürk, İçimizdeki hainlere rağmen farklı kazandık!

Ilgaz Belediye Başkanı seçilen Mehmed Öztürk, “Oyumuzu artırarak kazandık ama içimizdeki hainler yüzünden bin oy olacak fark 500 oyda kaldı” dedi.

Mehmed Öztürk, İçimizdeki hainlere rağmen farklı kazandık!
banner145

Mehmed Öztürk, İçimizdeki hainlere rağmen farklı kazandık

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Ilgaz Belediye Başkanı seçilen Mehmed Öztürk, “Oyumuzu artırarak kazandık ama içimizdeki hainler yüzünden bin  oy olacak fark 500 oyda kaldı” dedi.

Seçim sonuçlarının belli olmasının hemen ardından sıcağı sıcağına Çankırı Postası TV canlı yayınına görüntülü bağlanan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, seçim dönemi boyunca hiçbir çalışmasına destek vermeyen ve katılmayan başta AK Parti Ilgaz İlçe Başkanı İsmail Akbak olmak üzere AK Parti Ilgaz teşkilatına ateş püskürdü.

“Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz” bende hainleri affetmeyeceğim

Sonuçların belli olmasıyla birlikte Ilgaz halkının sevgi gösterileri arasında Çankırı Postası TV kameralarına konuşan Başkan Mehmed Öztürk şunları söyledi.

“Bu bir zafer değildir. Ilgaz halkı çalışana hakkını vermiştir. AK Parti belediyeciliği ile Ilgaz büyümeye devam edecek. Ben tüm Ilgaz halkına teşekkür ediyorum. 500 oy farkla seçimi kazandık. Geçen döneme göre oyumuzu artırdık. Bunun altını çiziyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Bende Mehmed Öztürk’e hainlik yapanları asla affetmeyeceğim. Bu da bu gecenin kapağı olsun. Biz seçimi 500 oy farkla kazandık ama gerçekte bu oy farkının bin oy ve daha fazla olabilirdi. İçimizde ki hainlerin algıları ve hainlikleri ile 500 oy fark ile kazandık.  Bu hainlerle ilgili AK Parti Merkezini gereğini yapmasını bekliyoruz. Biz bu hainlere cevabı hizmet ederek vereceğiz. Sonuna kadar Ilgaz sonuna kadar yatırım. Söz verdiğimiz her şeyi 5 yılda yapacağız.”

Mehmed Öztürk Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile birlikte AK Parti’nin Çankırı’da en çok çalışan ve hizmet ederek halkın sevgisini kazanan belediye başkanları olarak dikkat çekiyor.

Çankırı ilçelerinde Cumhur İttifakının iki partisi arasında geçen seçimlerde AK Parti Kurşunlu, Kızılırmak ve Orta ilçelerini ittifak ortağı MHP’ye devrederken Bayramören ilçesinde ise MHP’de olan belediye başkanlığını AK Parti’ye kattı.

Çankırı’da diğer ilçelerde kazanan adaylar ise şu şekilde;

Atkaracalar (AK Parti) Harun Oflaz

Bayramören(AK Parti) Raşit Güngör

Çerkeş (AK Parti) Hasan Sopacı

Ilgaz (AK Parti)Mehmed Öztürk

Kurşunlu (MHP) Şerafettin Uslu

Korgun (MHP) Hasan Hüseyin Kozan

Yapraklı (MHP) Ömer Güngör

Kızılırmak (MHP) Erol Şentürk

Eldivan (AK Parti) Mustafa Lafcı

Şabanözü (AK Parti) Faik Özcan

Orta (MHP) Ömer Bezci

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER