banner198

MHP belediye başkan adayları ile yola çıktı!

MHP 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nin startını iletişim merkezi açılışı ve kapalı salon toplantısı verdi.

MHP belediye başkan adayları ile yola çıktı!
banner145

MHP 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nin startını iletişim merkezi açılışı ve kapalı salon toplantısı verdi.

 MHP Atatürk Bulvarı’nda İletişim Merkezi açtı, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.  Etkinlikte sanatçı Mustafa Taş konser verdi.

Açılış ve tanıtım programına: MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanları, parti teşkilatları, adaylar ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtımı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ahmet Kurt, “Milliyetçi Hareket Partisinin tek gayesi; Cumhur İttifakı duyarlılığıyla aziz vatan üzerinde yaşayan milletimizin esenliği, huzuru, güvenliği, birlik ve bütünlüğünün korunması, refahımızın artması, kalkınmamızın sağlanması ve Türkiye'mizin Dünyada daha da güçlü bir ülke haline getirilmesi” dedi.

Zorbalara, zalim ve iftiracılara, türlü hile ve oyunlarla siyasileştirilmiş terör temsilcilerine karşı ülkücü duruşlarını göstererek milletin birlik ve beraberliği için mücadele ettiklerini dile getiren Kurt, “Çankırı özelinde hareketimizin başarısı için teşkilatlarımızın tüm bileşenleriyle birlikte; ‘Çankırı İçin Canla Başla’ diyerek omuz omuza mücadele etmekteyiz. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, şanlı Üç Hilali Çankırı'nın tüm belediyelerinde asmak için Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ‘Türkiye İçin Canla Başla’ emir ve talimatlarından yola çıkarak başladığımız seçim çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte” diye konuştu.

Kurt: Esen Üretken belediyeciliğini üst üste aldığı başarı ödülleriyle kanıtlandı -

Kurt, dava arkadaşı ve ülküdaşı olmaktan gurur duyduğu tüm başkanları gibi İsmail Hakkı Esen’in de Çankırı için canla başla çalıştığının altını çizerek “Tüm mesaisini Çankırı için harcadı. Üretken belediyeciliğini üst üste aldığı başarı ödülleriyle kanıtlandı. Projeleri gazetelere sığmadı, bunları anlatmaya süreleri yetmedi. Yaptıkları yapacaklarının teminatı, sözü ülkücü sözü, Çankırı'lı sözü oldu. Çankırımız, İsmail Hakkı Esen ile adeta gelişimin, huzurun, yeniliğin ve halk ile hemhal olmanın örneğini yaşadı. Son yerel seçimden bu yana Çankırı’da atılan her adımın altında onun şahsında MHP'nin, Çankırılı’nın imzası, Çankırı insanının onayı var” şeklinde konuştu.

Belediye başkan adaylarının isimlerini tek tek sayan Kurt “Seçilirse ki inancımız tam; aynı başarıları gösterecekler, üretken belediyeciliğin tüm hizmetlerini bizlere sunacaklar inşallah” ifadelerini kullandı.

Yılık: Belediyecilik gönül işi -

 “Bizler sizin bize emanet ettiğiniz şehrimizin geleceği için gerekli azim ve bilinçle durmadan çalışıyoruz” sözleri ile konuşmasına başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, belediyeciliğin işinin gönül işi olduğunu vurgulayarak “Hizmet etmek, şehrini hak ettiği yarınlara taşımak belediye başkanımızla beraber bizim görevimiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak üretken belediyecilik anlayışını ve milletimiz için hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir kararlılıkla Cumhur İttifakı ruhu içerisinde ilerliyoruz.

Bu seçimle beraber aziz milletimizin iradesi perçinlenecek, Cenab-ı Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı mührü Türkiye Yüzyılı’na vurulacak” diye konuştu.

Yılık: 5 yıl hizmet anlamında dolu geçti-

Yılık, merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru yürüme azminde olduklarının altını çizerek “ Çankırı İçin Canla Başla, diyoruz! 31 Mart Seçimlerinin Çankırımıza, ülkemize, milletimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bizler gücümüzü sizlerden, sizlerin sevgisinden alıyoruz. Anadolu’nun incisi yarenler diyarı Çankırımızı hak ettiği geleceğe kavuşturmak için Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen ile birlikte, büyük bir kenetlenmişlikle çalışıyoruz. 5 yıl çok hızlı ama hizmet anlamında bir o kadar da dolu geçti. Şehrimiz hak ettiği estetiğe kavuştu” dedi.

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yılık “Çankırımızın sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını tamamlamak üzere, merkezi bazlı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şehrimize Türkiye ihracatının en büyük kısmını sağlayan büyük yatırımcılarımızdan fabrika ve tesis yatırımı sürecini yürütmekteyiz,Şehir merkezimize turizme karşılık verecek otel yatırımları üzerine çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şehrimizin enerji ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak yatırım çalışmalarını devam ettirmekteyiz. İlimizi hep daha ileri taşıyacak alt yapı, yatırım ve hizmet planlaması öncelikli rehberimiz” ifadelerini kullandı.

MHP Başkan Adayları sahne aldı -

Konuşmaların ardından belediye başkan adayları;Merkez: İsmail Hakkı Esen, Atkaracalar: Ali Rıza Küçükkutlu, Bayramören: Halil Muratoğlu, Çerkeş: Nurullah Öztürk, Eldivan: Alpaslan Aşlar, Ilgaz: Ayşenur Bulamaçcı, Kızılırmak: Erol Şentürk, Korgun:Hasan Hüseyin Kozan, Kurşunlu:Şerafettin Uslu, Orta: Ömer Bezci, Şabanözü: Ahmet Gümüş, Yapraklı:Ömer Güngör, Atkaracalar-Çardaklı: Arif Kayabaşı, Çerkeş-Saçak: Erdal Karakaya, Orta-Dodurga: Bilal Erdoğdu, Orta-Kalfat: Ahmet Şahin, Orta-Yaylakent: Ercan Dudu ilçe başkanları ile sahneye davet edilerek Yılık ve Kurt ile birlikte katılımcıları selamladı. Daha sonra ilçe başkanları, belediye başkan adayları  teşkilatların önde gelen isimleri ile aile fotoğrafı çektirdi.

Gecede  sahne Mustafa Taş  konserinde   halkı coşturdu.

Başkan Esen,  Taş’a çiçek ve plaket takdim ettikten sonra konuşmasında, yaptığı çalışmalardan bahsederek “Hakkıyla 5 yıl daha istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet Ateş/Doğruyol Gazetesi

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER